Şimdi Ara

MSI MAG Z390 Tomahawk 3 Pin Hasarlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşıma nisan ayında bilgisayar toplarken bu anakartı hepsiburada üzerinden aldık. Anakart kargodan hasarlı bir şekilde geldi. İşlemci soketinde 3-4 pini yamuk, arkadaşım da böyle şeylerle uğraşmak istemediğinden dolayı aynı anakarttan bir tane daha söyledi başka bir siteden ve onu kullanıyor şu an, bu anakartı da satmam için bana verdi. Anakartı hiç sisteme takıp çalıştırmadık, anakart kısaca kullanılmamış, kutu içeriği tam. Sadece işlemci soketinin üstünde duran koruyucu kapağı söktük. Detaylı foto isterseniz veya sorularınız olursa özel mesajdan sorabilirsiniz. Kargo konusunda sorumluluk almak isterseniz kargoya verebilirim, Ankara içi elden teslim edebilirim.
    Fiyat: 1100TL

EDIT: Arkadaşlar pinlerin hepsi sağlam, yukarıdaki fotoğraflarda çektiğim açıdan dolayı bir tanesi düzgün gözükmüyor. Yeni fotoğraf ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpostros -- 13 Temmuz 2020; 1:44:17 >

• soketin değişmesi gerekiyor gibi görünüyor malesef, geçmiş olsun.
  • zulu1905 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir bilgisayarcıda pinler düzeltileblilir boş yorum yazmayın, pinler kopuk değil yamuk sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Garanti değiştiriyor mu hocam bunu? Fiziksel hasar tamir etmiyorlar diye biliyorum. Ben sorunlarını yazdım zaten sıfır demek kullanılmamış demek, ürün kullanılmadığına göre sıfır olarak göstermekte bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpostros -- 6 Temmuz 2020; 2:37:25 >
  • saka gibi bir rakam daha

• Alpostros kullanıcısına yanıt
    merhaba. 2015 te ben işlemciyi sokete takarken 2,3 tane pini yanlışlıkla yamulma oluştu, garantiye gönderdim garanti kapsamına almadılar soket değişimi için o zaman 60 tl istediler ödemeyi yaptım. tamir süresi 15 iş günü olduğu için sokette ellerinde yokmuş ek zaman için beni aradılar ama ulaşamadıkları için soket değişimi iptal oldu. ama bana rapor verdiler ürünün kaç paradan aldıysam gittim satın aldığım mağazadan fatura ücretini aldım. belki bi fayudası dokunur diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiko_0047 -- 6 Temmuz 2020; 9:38:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 lira daha verip adıma faturalı pini hasarsız olanı alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    valla hocam sıfır fıyatına hasarlı urun satmak nasıl mantıkdır anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpostros

Herhangi bir bilgisayarcıda pinler düzeltileblilir boş yorum yazmayın, pinler kopuk değil yamuk sadece.
    boş yorum yapmıyorum fotoğrafta orda 1 tane pin tamamen tahrip olmuş görünüyor fotoğrafta pin belli olmuyorsa o benim sorunum değil, siz boş konuşuyorsunuz, bozuk anakartınızı sıfır fiyatına alacak adam bulamazsınız bu forumda zaten, madem düzeltilebiliyor o zaman düzeltin sonra satmaya kalkışın. Bu insanlarda sokakta buluyor parayı zaten.
  • Fiyat güncellendi.

• zulu1905 kullanıcısına yanıt
    İlanda detayları yazıyor, yamuldu dedim kopuk demedim. Neyse tartışmaya gerek yok hocam sonu yok çünkü ben zamanınızı almayayım.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    İlanı düzelltim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.