Şimdi Ara

MSI MAG 271QP QD-OLED X24 26.5' 0.03ms 240Hz WQHD Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI MAG 271QP QD-OLED X24 26.5" 0.03ms 240Hz WQHD Gaming Monitör

İlan açıklamasında gerekli tüm bilgiler mevcutturlütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz.

Ürünü 09.10.2025 tarihinde satın aldım. Bu monitörü ikinci monitör olarak kullanmak için satın almıştım. Ancak daha sonra 4K bir modele geçmeye karar verdiğim için artık ihtiyacım kalmadı. Bu nedenle ürünü değerlendirme fırsatım olmadı, bir süredir kutusunda beklemektedir.

Ürün kozmetik olarak kusursuz durumdadır. Ölü piksel vb. herhangi bir kusur bulunmamaktadır.

Ürün tüm kutu içeriğiyle birlikte eksiksizdir. Faturası mevcut olup garantisi 08.01.2029 tarihine kadar devam etmektedir. (Satın aldığım tarihte, ürünü MSI hesabına kaydettiğimde +3 ay ek garanti veriliyorduBu nedenle garanti süresi, fatura tarihine +3 ay eklenerek hesaplanmaktadır.)

Panel, 3. nesil QD-OLED teknolojisine sahip olup PARLAK kaplamalıdır. Bağlantı için giriş/çıkış portları aşağıda belirtilmiştir.

2x HDMI™ 2.1 (WQHD@240Hz)

1x DisplayPort 1.4a (HBR3)

1x Headphone-out

Takas veya pazarlık mesajları ile ilgilenmiyorum.

Herkesin zamanı kendince değerlidir, lütfen bunun bilincinde olalım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 22000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ocak 2029 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.