Şimdi Ara

MSI M635 Kullanıcıları ve İlgilenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle teşekkür etmek istiyorum çünkü Msı m635 bu forumda tanıdım ve 3 gündür kullanıyorum yoksa bende markalı bişey olsun diye aynı özlliklerde bi bilgisayara daha fazla para verecektim.

uzunsüre araştırdım forumdan MSI 'yı bi kaç yerde konu açıldı ama şu an ilk 7 günde göremedim bence kendine ait bir topici olmalı

MSI ile alakalı bundan önceki topiclerde genelde almak istiyenlerin bilgi aldığı topiclerdi bu topicte benim gibi notebooktan pek anlamayanların bilgisayarını daha verimli kullanması için gereken faydalı bilgiler de olması gerektiğine inanıyorum

bana soracağınız tüm soruları elimden geldiği kadar yanıtlamaya hazırım

bu konuda yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafiladam -- 4 Şubat 2006 12:09:48 >

• Bende bu sırakar bu notebook la ilgileniyorum. Alın internetten bulduğum bir kaç resim.

http://hidayet.atspace.com/
  • Arkadaşım guzel makina ama 1,6Ghz işlemci ve Hdd 4200 Rpm olması daha yuksek konfig tasıyan Acer 5024 e yonlendiriyo insanları... Keza Acer5024 un de HDD problemi oldugu kullanan arkadaslardan duyuyoruz... Aslında benimde İlk tercihim MSI M635 di ama dusuk islemci bakımından dusuk kalması baska yuksek modellere yonlendiriyor... 1.8Ghz işlemcili modeli olsa hemen alırım..

Yinede, makinan nasıl , oyun performansı , ekran netliği şarj suresi nasıl? Memnunmusun , problemler yasadınmı?

Selamlar...
  • aradaşım şuanda laptopdan yazıyorum
    ben bi sorunla karşılaşmadım yani beklemediğim bi süpriz yok

bazı arkadaşlar sesi nasıl diye soruyo bence çok sessiz çalıştığı belli değil ama bi dvd falan taktığınızda biraz ses çıkartıyo yani çalıştığını hissettiriyo

hız olarakta bence iyi ama ben size ölçü olmaya bilirim yani öyle çok kastıracak işler falan yapmıyorum
    biraz kassın diye doom3 kurdum oynadım bişey olmadı call of duty2 var oynuyorum takılma falan söz konusu değil
    ekran çok güzel dış görüntüde fena değil yani ben beğendim

neyse ben memnunum bilgisayarımdan iyiki almışımdiyorum (tabi şimdilik yani inş. bişey olmaz)

fiyat olayıda ben bi arkadaş vasıtasıyla uygun aldım 12 taksit 1950 ytl ye geldi ama peşin alsam 1159$+kdv 'ye kadar fiyat verdiler tabi bufiyat satıcı firmaya veriliyo gibi düşünebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.