Şimdi Ara

msi laptop fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben artık bu aletin fanından bıktım usandım.Yeni bir fan alıp takmak istiyorum notebook fanı satan var mı? Resmini de birazdan çekip eklerim fanın.

Ankarada notebook fanı satan ya da bana biyer tavsiye edebilecek olan ?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• EminTu dan gelen özel mesajı buraya aktarıyorum.Kendisine ugraşıp verdigi uzun ve açıklayıcı cevap için teşekkür ediyorum.

quote:

ben bu laptopun bi iki alt modelini kullanmıştım zamanında. Abi yavaş dönüyorsa alet 2 nedeni olabilir. Ya kablolardaki akımda bir sorun vardır yada bozulmuştur fan. Temizlerken fanı sabitlemişmiydin terse dönmesin diye ? Hava basıp ters yöne devir yaptırdıysan bozulabiliyor alet. Ses daha önce yoktu ama yeni olmaya başladıysa yine fanın düzgün çalışmadığının işareti. Baştan beri sesli ise zaten fanın yapısından.

a) Yeni bir laptop fanı almak : Abi bunu forumdan yada tamirat servisinden yapmanı tavsiye etmem. 30 Lira demiş mesela arkadaş. Sonuçta takacağı alet en iyi ihtimalle laptopun orjinal fanıdır ki çok kaliteli olmuyorlar genelde. En kötü de aynı slota uygun çinden getirdiği 2 liralık fanı takar. Bence bunu tercih edersen 15 gün bekle e-bay'den al. 10 liraya fln kapatırsın nakliyesiyle birlikte.

b) Fanı değiştirmek : Sonuçta o fan sökülebiliyordur bi şekilde. Git isteklerine uygun kaliteli marka bir fan al aynı boyutta eski msi fanın kutusunun içine yerleştir kullan. Hem alırken sesi dönme hızı vs'yi görerek alırsın sonra süpriz olmaz. Akasha tavsiye ederim ben sessizlik istiyorsan. Thermaltake soğutmada iyidir ama daha gürültülü ortalamadan. Coolermaster da tam ortada. (Tabi modele göre değişiyor özellikler) Ledsiz fan tercih et, gereksiz ısı yaymasın.

c) Extra soğutma istersen usb'den ve express kart slotundan hava çeken fanlar var. Yine E-bay'den kelepir alabilirsin. Yada benim gibi yap 6 liraya 2. kalite plexi al. üstüne bi 25cm'lik fan monte et koy laptopun altına :) 25lik fan forumdan bulabilirsin ucuza CM kasalardan çıkanları satıyor bazen insanlar. Ama power girişini usb ile değiştirmen gerekir buda ufak bi elektronik işlem demek.

Umarım işine yarar. İyi geceler.

• Fanın resmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop RAM
    2 ay önce açıldı
    Thermaltake notebook soğutucu
    4 yıl önce açıldı
    Laptop Soğutucusu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.