Şimdi Ara

MSI H81M-P33 ile i7 4790 nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu 2liyi yapmak istiyorum ama anakart çok eski olduğundan acaba işlemcinin performansına kötü etki eder mi merak ediyorum. Ya da directx 12 oyunlarını oynarken? Bu arada ram olarak Kingston Hyperx Beast 2x4 gb 1600 mhz cl9 ve SSD Kingston 120 GB ile kullanacağım.

Ekran kartım ise Sapphire RX 480 Nitro+ Bu ekran kartıyla da sorun çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonson -- 5 Şubat 2017; 2:32:5 >

RX 480 alacaksan MSI tercih et.

Onun haricinde anakarttan yana bir sıkıntı olmaz. Soğutmayı iyi tut yeter.

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=3652&graphics=Radeon%20RX%20480%20Sapphire%20NITRO+%204GB

Orijinalden alıntı: moonson

Ram niye yetersiz onu anlamadım? RX 480 için önerilen ram miktarı 8 GB. Tabi ben game-debate'e bakıyorum.

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=3652&graphics=Radeon%20RX%20480%20Sapphire%20NITRO+%204GB

Orada isterse 2GB alsın. Bu tarz saçma sitelere bakılmaz bir, ikincisi ekran kartının ram gereksinimi olmaz. Sistemin Ram gereksinimi olur.

• Temelde, oc hariç anakartın işlemci performansına etkisi yoktur. Zaten işlemcinde K serisi olmadığı için H81M P33 işini fazlasıyla görür.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.