Şimdi Ara

MSI GTX560 Ti Hawk Cok mu Sesli???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba.bu karti alcam fakat birisi bana bunlar sesli oluyo demisti.dogrumu bu? kullanan var mi?

• up up
  • Belli bir fan devrinden sonra fanları sesli olabilir ancak stock haliyle sesli bir kart değil.
  • peki asus ti top modelini onerirmisin dostum?
  • Eğer Top modeli ile, normal directCu arasında cok fazla fiyat farkı varsa önermem. Çünkü Top modelinin saat hızlarına siz de çıkabilirsiniz MSI afterburner ile bir kaç ibreyi oynatıp. Ekstra saat hızı için böyle ekstra para vermeyin.
  • olay hiz degil,daha sessiz ve soguk calistigi icin asus alinirmi yani? yani daha sessiz ve soguk dyolar msi a gore

edit:asus ti top dcII msi hawk a gore biraz daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qRowNie -- 28 Aralık 2011; 13:15:07 >
  • Büyük ihtimal kart yükteyken ses çıkarıyordur, yükte değilken ses çıkartmaz. MSI Afterburner ile fan hızını kısabilirsiniz, sıcaklıkları da kontrol edin ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sessizlik olarak Asus directCu II iyidir. Bu konuda problem yaşamazsınız şansız değilseniz.
  • asus a gore yukteyken daha fazla ses çıkıyor mu sorum o yani
  • 1-2 desibel daha fazla çıkarıyor. Sonucta gpu 950mhz. Daha fazla ısınır.
  • Hawk fabrika çıkışlı 950 MHz çekirdek hızında geldiği için daha çabuk ısınır. Ve fan sesi yük altındayken fazladır. Sessizlik sizin önceliğiniz ise Hawk harici kartlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. DCU II Top kullanmadığım için durumunu bilmiyorum.

Saygılarımla KILIÇHOCA
  • peki stok hizlarda ikiside ayni sicakliklarda mi acaba biliyo musun?
  • zamaninda sistemimi toplarken ben de cok arastirdim bu farki. msi en sessiz 560lardan biri 2.de cok cok az bi farkla asus. ama asuslari cizgi elektronik getirdigi icin kesinlikle asus al. teknik servisleri cok basarili. o.c yaparken sorun yasasan bile her turlu yardm ederler. ayrica sakin top alma donanim acisindan hicbir farki yok. sadece fabrika cikisi overclocklu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.