Şimdi Ara

MSI GTX 970 100 MILLION EDITION GARANTİLİ FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     MSI GTX 970 100 MILLION EDITION GARANTİLİ FATURALI  MSI GTX 970 100 MILLION EDITION GARANTİLİ FATURALI  MSI GTX 970 100 MILLION EDITION GARANTİLİ FATURALI
     MSI GTX 970 100 MILLION EDITION GARANTİLİ FATURALI  MSI GTX 970 100 MILLION EDITION GARANTİLİ FATURALI
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 24 Haziran 2016; 9:20:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dün aynı karttan sattım benimkisi de bir ay sonra faturalandırılmış modeldi, on numara karttır gayet de güzel bir fiyat vermiş arkadaş, belki iki gün önce görsem kendiminkini satmaz SLi için alırdım. Hayırlı satışlar hocam, alan kişiyi son derece memnun edecek bir kart.
  • Fiyat oldukça iyi ve satıcı arkadaş gerçekten ürüne ve aksamlarına özen göstermiş bariz belli hayırlı satışlar hocam :)
  • Güzel fiyat. 1 kuruş aşağı düşmeyin hocam. Bu kart gözüme çarpmıştı zamanında, almaya karar vermiştim, sonra uygun fiyata çok temiz Strix bulunca vazgeçtim. Taş gibi karttır.

Hayırlı satışlar.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim.

• Elimdeki MSI GTX 760 ın ikinci el fiyatlarını görmek için girdim. Satıp MSI GTX 960 almak istiyorum ilk olarak sizin ilan takıldı gözüme :D ve kim alacak diye takip ediyorum kim o şanslı kişi :)
  • Hayırlı satışlar.

PM atılmıştır.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozanbc nick'li arkadaşa satılmıştır iyi günlerde kullansın

• ozanbc O kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullan reis :)
  • Çok teşekkür ederim iyi dileklere..

Satan arkadaşımız çok beyefendi bir arkadaş. Fırsat olursa kendisinden yine alışveriş yaparım.

Birazdan referansı da göndereceğim :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.