Şimdi Ara

MSI GTX 960 Gaming 2G 700TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncesinde birinden ikinci el olarak almıştım. Temizliğini 3 gün önce yaptım, çiçek gibidir. İstediğiniz testi yapıp WhatsApp üzerinden atarım. Ankara içi elden. Şehirdışı önce para sonra kargo. Referans merak ederseniz DM'den açıklama yaparım.

Kutulu, 2016 Faturalı.

700TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuversus -- 25 Eylül 2020; 19:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Küçücük, gösterişten uzak, sadece performansını arayanlar için olan bir kartı bu konuya atmanızın hiçbir manası yoktur. Acilen satmak gibi bir amacım yok ayrıca. SLI yapmak isteyen olabilir, görüntüsüne de önem veren olabilir.
    Teşekkürler.

• massacrer kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtığımda 800TL idi ilan.

Aynı ilanı farklı bir forum sitesi üzerinden yine aynı fiyata, piyasadan habersiz bir şekilde açtım. Linç yeyince orada da burada da fiyatı kırdım. Bilip bilmeden yorum yaparken 2 kere düşünün.
    Karakter analizi için 2 yanlış anlaşılma yerine özele gelin, numaramı vereyim size. Gizli numaradan arayın, mesaj atın konuşalım. Yazdığınız mesajın hiçbir yerinde mantık yok maalesef. Kartı 675TL'den sattım ayrıca, adam da demedi bana vay şöyle ucuzları vardı, vay şu niye böyle diye.
    Sizin mesaj sayınız kadar benim forumlarda yöneticilik yapmışlığım var. Neyin ne olduğunu sizden iyi biliyorum. Önyargılı davranarak istemeden edepsizlik ediyorsunuz ya da klasik DH Forum üyelerinden birisiniz. Orasını bilmiyorum.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuversus -- 2 Ekim 2020; 20:43:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    MSİ GTX 970 4GB 600TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.