Şimdi Ara

Msi gtx 670 TF4 power editon 730TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar çok fazla söze gerek yok.. Burhan ( demircibu) kardeşimden aldım forumdan.

730TL takassız ve pazarlıksız satış fiyatım var. Aciliyetim yok tüm sistemi satıyorum.

Kutusu, faturası, 18 aylık garantisi devam etmekte. Üzerinde toz dahi bulunmamaktadir.

KARTIN FATURA TARIHI 13.12.2012 dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FAKAZLI

Arkadaslar çok fazla söze gerek yok.. Burhan ( demircibu) kardeşimden aldım forumdan.

730TL takassız ve pazarlıksız satış fiyatım var. Aciliyetim yok tüm sistemi satıyorum.

Kutusu, faturası, 18 aylık garantisi devam etmekte. Üzerinde toz dahi bulunmamaktadir.

aciliyetin yoksa ömür boyu bekle birgün satılır inş

• Bedava satalım istersen ??
  • süper fiyat...süper kart...
    Hayırlı satışlar nakit olsa hiç kaçırmazdım...
    Gtx670 düşünenler bu fiyata bu kartı kaçırmasınlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almak için pm
  • ciddi pm
  • quote:

Arkadaslar çok fazla söze gerek yok.. Burhan ( demircibu) kardeşimden aldım forumdan.

yanlış anlaşılmazsa bir şey soracağım..demircibu arkadaştan aldığınızı söylemiştiniz onun konusunu uzun süredir takip ediyordum sizinde o kartı almak için çaba sarf ettiğinizi de gördüm fakat alır almaz satmanız açıkçası biraz merak uyandırıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Stone_TR

quote:

yanlış anlaşılmazsa bir şey soracağım..demircibu arkadaştan aldığınızı söylemiştiniz onun konusunu uzun süredir takip ediyordum sizinde o kartı almak için çaba sarf ettiğinizi de gördüm fakat alır almaz satmanız açıkçası biraz merak uyandırıyor...

Oncelikle kart satildi alan arkadas cok memnun. Bir kac gunde oldu hatta. Diger bir konu Burhan kardesimden cok kart aldim, bu kartida alirken hic ugrasmadim saolsun vip musterilerinden biri olurum :)) ondan yana sknti yok. 690in da iki ay icinde kullanip satmistim hayat bana guzel :)) Kartla ilgi ve alakanizi bilemiyorum ama bole birseyler ima eder gibi msj a yorum yazicaginiza pm den sorsaydiniz yine cevap alirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 25 Mayıs 2013; 12:27:56 >

• insanlar neden bu kadar alıngan oldular arkadaş ya kimseye birşey demeye gelmiyor hemen bir art niyet aramaya başlıyorlar Burası bir forum arkadaşlar adından anlaşılacağı üzere paylaşım yapacağımız bir platform, elbette herkes görüşünü dile getirmeli, olumlu düşünceleri nasıl doğal karşılıyorsak, eleştirel yorumlarada saygı göstermeliyiz bilgi paylaştıkça büyür, yapmayın bu kadar agresif olmak kimseye yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: re@per

insanlar neden bu kadar alıngan oldular arkadaş ya kimseye birşey demeye gelmiyor hemen bir art niyet aramaya başlıyorlar Burası bir forum arkadaşlar adından anlaşılacağı üzere paylaşım yapacağımız bir platform, elbette herkes görüşünü dile getirmeli, olumlu düşünceleri nasıl doğal karşılıyorsak, eleştirel yorumlarada saygı göstermeliyiz bilgi paylaştıkça büyür, yapmayın bu kadar agresif olmak kimseye yakışmıyor.

Burasi forum ama suanda ikincinel alis veris bolumunde bulunuyorsunuz.buradaki ilk amac parcalar hakkin bilgi alisverisi degil guvenilir sekilde her iki tarafin alisveris yapmasi. İnsanlar buraya ilanlarini siz gelinde post kasin diye degil ellerindeki parcalari satmak icin koyuyorlar. Referans sistemide direk guven ile alakali. Oncelikle nereye ne yorum yaziyoruz ona bakmak lazim. Arkadasta yazarken nasil kuskular besliyodu acaba ? Pm kismi foruma bosuna mi konmus. Sinek ufak ama mide bulandirir bu tarz yorumlarla. o yuzden birkez daha belirtim burasi satis platformu. Ekran karti icin bilgi alinacaksa cok zor degil search kismindan arayinca bir cok inceleme var kart hakkinda. Yazmak icin yazmayalim lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 26 Mayıs 2013; 9:10:56 >

• quote:

quote:

insanlar neden bu kadar alıngan oldular arkadaş ya kimseye birşey demeye gelmiyor hemen bir art niyet aramaya başlıyorlar Burası bir forum arkadaşlar adından anlaşılacağı üzere paylaşım yapacağımız bir platform, elbette herkes görüşünü dile getirmeli, olumlu düşünceleri nasıl doğal karşılıyorsak, eleştirel yorumlarada saygı göstermeliyiz bilgi paylaştıkça büyür, yapmayın bu kadar agresif olmak kimseye yakışmıyor.

Burasi forum ama suanda ikincinel alis veris bolumunde bulunuyorsunuz.buradaki ilk amac parcalar hakkin bilgi alisverisi degil guvenilir sekilde her iki tarafin alisveris yapmasi. İnsanlar buraya ilanlarini siz gelinde post kasin diye degil ellerindeki parcalari satmak icin koyuyorlar. Referans sistemide direk guven ile alakali. Oncelikle nereye ne yorum yaziyoruz ona bakmak lazim. Arkadasta yazarken nasil kuskular besliyodu acaba ? Pm kismi foruma bosuna mi konmus. Sinek ufak ama mide bulandirir bu tarz yorumlarla. o yuzden birkez daha belirtim burasi satis platformu. Ekran karti icin bilgi alinacaksa cok zor degil search kismindan arayinca bir cok inceleme var kart hakkinda. Yazmak icin yazmayalim lutfen.

arkadaşım internette senin ürünüyün durumu hakkında nerden bilgi bulalım, google amcaya "fakazlının gtx670'i nasıldır" diyemi soralım, elbette senin kartını sana soracağız.... İnsanlar sonuçta 2.el ürün alıyorlar elbette soru soracaklar, burası herşeyden önce bir FORUM. Yani bilgi paylaştığın bi yer, burada post kasmak gibi bir niyetim yok, zaten şu anda yazdığımız postların rütbemize etkiside yok, arkadaşın ne tür kuşkular beslediğini bilemem ben sadece yorumları okurken sergilediğiniz tutumu yadırgadım. Hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re@per -- 26 Mayıs 2013; 23:26:13 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım internette senin ürünüyün durumu hakkında nerden bilgi bulalım, google amcaya "fakazlının gtx670'i nasıldır" diyemi soralım, elbette senin kartını sana soracağız.... İnsanlar sonuçta 2.el ürün alıyorlar elbette soru soracaklar, burası herşeyden önce bir FORUM. Yani bilgi paylaştığın bi yer, burada post kasmak gibi bir niyetim yok, zaten şu anda yazdığımız postların rütbemize etkiside yok, arkadaşın ne tür kuşkular beslediğini bilemem ben sadece yorumları okurken sergilediğiniz tutumu yadırgadım. Hayırlı forumlar.

Aslınd acevap bile yazmamak lazıma am yinede;

Alakanız olmayan bir konuda alakasızca bir yorum yazıyorsunuz sonra cevap verilince kızıp yine alakasız bir yorum yazıyorsunuz.
    Yazılan yorumlarda bana benim kartımla ilgili soru mu sorul muş? Yine forumu kullanmayı bilmediğinixe veriyorum ana sayfada üst kısımda ekran kartları diye bir bölüm var orada bilgi palaşımı yapıyorsunuz. Burada sadece benim kartım ile ilgili bilgi var. Gelelim diğer konuya ben burda kartımı satmışım arkadaş memnun sonra biri gelip neden kısa sürede kartı satıyorsunuz kuşkulu bir durum yazıyor. Bende gerekli cevabı veriyorum. Siz neden gerilip yazıyorsunuz onu anlayamadım.

Siz goole fakazlının kartından ziyade farklı seyler arastırın bence. Vaktınızı daha ıyı degerlendırmıs olursunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Stone_TR

quote:

Oncelikle kart satildi alan arkadas cok memnun. Bir kac gunde oldu hatta. Diger bir konu Burhan kardesimden cok kart aldim, bu kartida alirken hic ugrasmadim saolsun vip musterilerinden biri olurum :)) ondan yana sknti yok. 690ina iki ay icinde kullanip satmistim hayat bana guzel :)) Kartla ilgi ve alakanizi bilemiyorum ama bole birseyler ima eder gibi msj a yorum yazicaginiza pm den sorsaydiniz yine cevap alirdiniz.

• ya sorulan soru sizin kartınızla ilgili değilde kimin kartıyla ilgili Allah aşkına bi bakın ya, adam size diyor kartı neden hemen satıyorsunuz diye, banamı diyor... Adam niye satıyorsun diye size soruyor soruyu, kurban olayım ne kullanıyorsanız banada söyleyin de bende kullanayım, böyle güzel kafa yapsın....
  • quote:

ya sorulan soru sizin kartınızla ilgili değilde kimin kartıyla ilgili Allah aşkına bi bakın ya, adam size diyor kartı neden hemen satıyorsunuz diye, banamı diyor... Adam niye satıyorsun diye size soruyor soruyu, kurban olayım ne kullanıyorsanız banada söyleyin de bende kullanayım, böyle güzel kafa yapsın....

Okudugunuzu anlma sorunuz var sanirim. Sizce sorulan soru sekli normal mi ? Bir urunu neden satiyorsunuz demek var birde almak icin ugrasmadigim halde cok ugrastiniz aldiniz kuskulandim neden satiyorsunuz demek var. birseyler ima ederek. Daha sonradan arkadas bana ozel msj ile ulasip yanlis anlasilma oldugunu soylemis ama siz hala neyin kafasindasiniz bende onu anlamadim. Siz neden huzr vermiyorsunuz. siz ve turevleriniz her ilanda ya fiyat ya da yorumlara yorun yapiyorsunuz. alan almis satan satmis. Caniniz sklior sanirim. Benden cok takip ediyosunuz basligi ???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.