Şimdi Ara

MSI Gtx 560ti Sıcaklık Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.MSİ gtx 560ti tf ii modelinin 2 gb olan fabrika çıkışlı overclocked modelini kullanıyorum.Battlefeild 3ü max ayarlarda oynarken sıcaklık 67 dereceyi buluyo.Genellikle 65 dere3cede olsada bana biraz yüksek geldi sizce nasıl
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sana bir örnek vereyim asus gtx570 direct cu 2 kullanıyorum 40 ınc full hd tv de bf3 herşey ultra olacak şekilde yaklaşık 1 saat oynadım ve ulaştığım sıcaklık sadece 47 derece oldu.
  • Biraz fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalyalı89

merhabalar.MSİ gtx 560ti tf ii modelinin 2 gb olan fabrika çıkışlı overclocked modelini kullanıyorum.Battlefeild 3ü max ayarlarda oynarken sıcaklık 67 dereceyi buluyo.Genellikle 65 dere3cede olsada bana biraz yüksek geldi sizce nasıl

Boşta kaç derece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

merhabalar.MSİ gtx 560ti tf ii modelinin 2 gb olan fabrika çıkışlı overclocked modelini kullanıyorum.Battlefeild 3ü max ayarlarda oynarken sıcaklık 67 dereceyi buluyo.Genellikle 65 dere3cede olsada bana biraz yüksek geldi sizce nasıl

Boşta kaç derece ?

560ti genel bağlamda soğuk bir karttır ama BF3 te iyi kart ısıtır.

Benim Gtx 460, 65 leri rahatlıkla görüyor.
  • Kartının sıcaklıkları oldukça normal hatta iyi sayılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Boşta kaç derece ?

34
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Msi 6700xt gaming x oc
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.