Bildirim
MSI Gtx 560ti Sıcaklık Hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sana bir örnek vereyim asus gtx570 direct cu 2 kullanıyorum 40 ınc full hd tv de bf3 herşey ultra olacak şekilde yaklaşık 1 saat oynadım ve ulaştığım sıcaklık sadece 47 derece oldu. -
Biraz fazla. -
quote:
Orijinalden alıntı: antalyalı89
merhabalar.MSİ gtx 560ti tf ii modelinin 2 gb olan fabrika çıkışlı overclocked modelini kullanıyorum.Battlefeild 3ü max ayarlarda oynarken sıcaklık 67 dereceyi buluyo.Genellikle 65 dere3cede olsada bana biraz yüksek geldi sizce nasıl
Boşta kaç derece ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Baldas
quote:
merhabalar.MSİ gtx 560ti tf ii modelinin 2 gb olan fabrika çıkışlı overclocked modelini kullanıyorum.Battlefeild 3ü max ayarlarda oynarken sıcaklık 67 dereceyi buluyo.Genellikle 65 dere3cede olsada bana biraz yüksek geldi sizce nasıl
Boşta kaç derece ?
560ti genel bağlamda soğuk bir karttır ama BF3 te iyi kart ısıtır.
Benim Gtx 460, 65 leri rahatlıkla görüyor. -
Kartının sıcaklıkları oldukça normal hatta iyi sayılabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Baldas
quote:
Boşta kaç derece ?
34
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X