Şimdi Ara

[SATILDI] MSI GTX 1650 Ventus XS OcV1 Edition 4GB GDDR6 Ekran Kartı - 2000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI GTX 1650 Ventus XS OcV1 Edition 4GB GDDR6 Ekran Kartı - 2000 TL

MSI GTX 1650 Ventus XS OcV1 Edition 4GB GDDR6

22.01.2021 tarihinde vatan bilgisayardan alınmıştır. Faturası ve kutusu ile verilecektir. Herhangi bir arıza durumu olmadı, hafif yükte kullanıldı. Yeni bilgisayar topladığım için satıyorum. Yaklaşık 1 aydır kutusunda durmaktadır.

2000 TL son fiyattır. Pazarlık payı yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2400 ?

• Fiyat güncellendi.

• Ürünle ilgileniyorum fakat alım satım geçmişinizi göremedim. Satış nasıl olacak havale/kargo mu yoksa sadece eldenmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Quadh kullanıcısına yanıt

Hocam öyle parça alıp satan birisi değilim yeni pc toplayınca eski parçaları satıyorum o yüzden bir geçmişim yok. Devlet memuruyum zaten ad soyad kurum paylaşırım sorun olmaz. Kargoya verebilirim ankara içi elden teslim edebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.