Şimdi Ara

Msi Gtx 1060 Tek Fanı Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, 3 gün önce inventusdan aldığım 6gb twin frozr modeli msi gtx 1060 6gb ekran kartımda oyunlarda tek fanı çok hızlı bir şekilde dönmeye başlıyor oyundan çıksam bile düzelmiyor, ya pc'yi yeniden başlatamam gerekiyor ya da çalışmayan fana dokunmam o zaman tek fan yavaşlıyor iki fan devreye giriyor benim gibi sorun yaşayan çok kişi var sizce inventus ile konuşmalımıyım? Yoksa yazılımsal bir sorunsa nasıl çözebilirim başım ciddi anlamda şişti bu sesten dolayı böyle saçma bir teknoloji kullandıysa msi iade almayı düşünüyorum.
    Sorunun videosu:https://www.youtube.com/watch?v=NgTpE1nNKvI

spin the passive fan with your finger. it will start up and stabelize both fans.
    then you install back the msi app. if you want to control RGB or whatever. but you disable the fan control override in the options of that app.

Done. you are welcome
    biri cevao yazmış, denemeye değer. Videonun sahibi kartı iade edip yenisini almış.
    Kept you waiting huh?
  • Sorun devam ediyor ve ciddi anlamda kafayı yemek üzereyim inventusdan r9 380 r9 380x ve bu kartı satın aldım hepsinde farklı bir sorun çıktı artık daha elimi sürmem kaliteli diye fiyat farkıda veriyoruz adamların gönderdiği karta baktın ya boşu boşuna 1 ayım gidecek. Başta asus aldım stokta yok diye 80 lira daha benden alıp msi modelini kakaladılar
    https://www.youtube.com/watch?v=gPhFlLSUkig Buda sorunun linki
    Kept you waiting huh?
  • Sorunu şu şekilde çözdüm msi gaming app'dan TWIN FROZR'ı devre dışı bıraktım sonra gaming app'ı sildim after burnerden fan çizelgesinden 65 dereceeye kadar fan rpm ayarını %0 yaptım 65 dereceye gelene kadar fanlar çalışmıyor çalışınca da ikisi çalışıyor. Bu kadar uğraşmak istemeyenler direk TWIN FROZR'ı devre dışı bıraksın fanlar yavaş çalışıyor ama sorun çözülüyor ben tam sessiz olması için böyle bir çözüm buldum ya da TWIN FROZR açıkken afterburnerden fanların çalışma derecesini 70 derece yapın düzeliyor.
  • Aynı sorun bendede var.msı gtx 1060 6 gb hepsiburadan aldım.uzun süre oyun oynadığım zaman fanın teki duruyor.öteki fanda yüksek devirde dönüyor.sonra dönmeyen fanı elimle döndürdüğüm zaman dönmeye başlıyor.msı turkiye servisi olan servispoint gönderdim ekran kartını.resmini çektim çıktısı aldım bilgisayardan konuyu anlattım güzelce.ekran kartında herhangi bir sorun olmadığını gerken testlerini yaptık diye ekran kartını gönderdiler.ama halan sorun devam ediyor.kafayı yemek üzeriyim.serviside kötü
    deneyimsiz bir servisi var msı.en son çare hepsiburadaya gönderip iadesini isteyeceğim.oda 20 gün sürüyormu servis süresi.birdaha msı almam.Msi Gtx 1060 Tek Fanı Çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uninstall the msi app
    install msi afterburner programlarını kaldırdım.bilgisayarı formatladım.yine aynı sorun devam ediyor.battlefield 1 oynuyorum uzun süre herşey normal 2 fanda çalışıyor.birsüre geçtikten sonra tek fan çalışıyor yüksek devirde çok ses çıkartıyor.dönmeyen fanı elimle döndürünce dönmeye başlıyor.acaba dedim anakartla ahlakalımı diye düşünmüştüm bu fan sorununu elimde gtx 960 vardı onuda taktım uzun süre oyun oynadım.onun fanlarında herhangi bir sorun yo.iki fanda çok güzel çalışıyor.çoğu kişininde böyle sorunu vardır ama kapağı açmadan nerden bilecekler fanların doğru düzgün çalışıp çalışmayacağını.resimde de görebilirsiniz sorunu.büyük hevesle sistem topladım ama neyazık ki sevincim kursağımda kaldı.
    oytun arkadaşım senin dediğin gibi yaparsak fanlar sürekli dönmüş olacak.bu sefede fanların ömürlerinden yemiş olmayızmı.oda çözüm değil.
    msı bile yazdım ingilizce olarak yok onlarda yardımcı olamıyor.servise gönderin diyorlar.servis servis değil ki.10 dakikada kontrol yapıyorlar fanları.sonra sorun yok diye geri gönderiyorlar.haram zıkkım olsun verdiğim para

• Değiştirme talebinde bulunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum öncelikle çok geçmiş olsun benim şanslı olduğum yer inventus'dan satın almıştım adamlar ikil neden gönderin yenisi ile değiselim dedi bende Asus modelini aldım msi'dan uzak duracağım bundan sonra eski kartım 960'di MSI onda ve sorunu dışında birşey yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.