Şimdi Ara

MSI GT70 2OC -İnceleme-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı aldım vergisiz 1599 dolara.

bir de şu sorun yaratır mı? ve nasıl çözebilirim çünkü uygulamalar bir yerden sonra sığmaz gibi geldi. ben de hazır yeni almışken çözeyim dedim.:

imgur linki

isteyen olursa oyun fps denemeleri vs. yapabilirim. ama en erken salı günü başlayabilirim testlere. bir de gerekli programları söylerseniz daha rahat olur benim için.

MSI GT70 2OC Resmi Site

i7 4700 MQ
    GTX 770M
    17.3" Full HD Mat ekran
    16 GB RAM
    750 GB 7200 rpm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autobus2010 -- 5 Temmuz 2013; 21:28:54 >

• Dıştan İnceleme (toplu olarak fotoğraflar için TIKLAYIN ) :

Karşıdan görüntüsü. Gayet şık ve malzeme kalitesi de çok iyi
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Üstten görünüm. O gördüğünüz hoparlörler acayip derecede kaliteli ve yüksek ses çıkarsalar da, fanı açtığınızda yine de bastıramıyorlar
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Klavye. Windows tuşunun o absürd yerini planlamışlar. Oyun oynarken yanlışlıkla basmayalım diye
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Stickerlar. Çok net çıkmamış yazıları gerçi. Sağlam yapışmışlar kolay çıkacak gibi durmuyor.
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Dokunmatik tuşlar. Basınca ışık yanıyor ve azalarak sönüyor. Sürekli açık kalmasından daha iyi olduğu kesin.
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Arka kapak ve alt arka kısım. msi yazısının ışıklı olması çok hoş bir detay bence. Alırken fark etmemiştim görünce sevindim doğrusu.
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Sağ kısım. 2 tane USB 2.0 çıkışı var. Ayrıca cd girişi de buradan yapılıyor.
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Sol kısım. Tüm USB 3.0 çıkışları burada. Ayrıca altın kaplama ses çıkışları da güzel. Bendeki genelde beğenilmeyen sound blaster alpha 3d bile çok güzel ses veriyor.
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Tam ışık ve oyuncu ışığı modlarıyla klavyeler
     MSI GT70 2OC -İnceleme-
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

Klavye LED yönetim sistemi. Biraz yavaş bi program ama
     MSI GT70 2OC -İnceleme-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autobus2010 -- 5 Temmuz 2013; 21:31:51 >

• ss ler cok başarısız olmuş bir cerceve bir yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

ss ler cok başarısız olmuş bir cerceve bir yazı

Ya evet biraz aceleye geldi yanlış resimleri koymuşum

Sdcarddakiler yerine telefon hafızasındakileri yüklemişim diğer fotoğraflar nerede diyordum

ayrıca gündüz ışığıyla çekilmiş fotoğraflar da koyarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ürünü nereden almıştınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokar1 -- 29 Haziran 2013; 13:27:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

Hocam ürünü nereden almıştınız ?

New Yorktan aldım

• Hayirli olsun.bende 2oc-059us modelinden aldim yarin elimde olacak 1657 $.kutudan neler ciktigini soyleyebilirmisin.kandirilmak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakan85

Hayirli olsun.bende 2oc-059us modelinden aldim yarin elimde olacak 1657 $.kutudan neler ciktigini soyleyebilirmisin.kandirilmak istemiyorum

benimkiyle aynı model o. benden çıkanlar şöyle:

en önemlisi olarak 1 adet küçük poşete sarılı bi parça var. ileride ssd takmak istersen diye. önce bunu söyleyeyim dedim. küçük bi parça 4 tane de galiba vidası var.

başka olarak 1 sticker (ben daha yapıştırmadım), birkaç kullanma kılavuzu, bir CD (bunu kullanmana gerek yok herhalde; driver cd'si ama bütün driverlar güncel görünüyor ), şarj kablosu.

• FPS sonuçlarını yazarsan çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

FPS sonuçlarını yazarsan çok sevinirim.

ya ben fps değeri veririm ama ayarlarım biraz farklı olabilir çünkü örneğin motion blur özelliğini hiç sevmiyorum, ya da gölgelerin ve suyun kalitesini umursamadığım için onları hep low'a getiriyorum. Ayrıca geceleri çok uzun oynadığım için AA ları kapattım.

Tabi bütün bunlardan sonra şöyle bir şey var, diğer ayarların neredeyse tamamı high(ultra değil, medium değil) iken battlefield 3te 60fps in altına düşmüyor.

Far Cry 3te ölçmedim ama oyun çoğu ayar yine high da iken gayet akıcı ve saatlerce de öyle kalıyor.

Benim açımdan grafikleri tavan yaptırıp kartı delice yük altına sokmaya hiçbir neden yok. Bundan dolayı hiç umrumda olmayan özellikleri kapatıp yerlerine daha önemli olan sürekli oynanabilirliği tercih ediyorum.

Bir de dipnot olarak fps sonuçlarını toplayan bildiğin bir program var mı? Hatta bazen grafik yapanlar bile oluyor ama ben adlarını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autobus2010 -- 5 Temmuz 2013; 5:39:24 >

• Ayrıca cihazın dış kısmının ayrıntılı incelemesi hazır olmak üzere. İkinci mesajı editleyeceğim.

• Seninki ile ayni degil.arti olarak 128 ssd ve bluray yazabiliyor.

• karakan85 K kullanıcısına yanıt
    hayır hocam aynı bligisayar sadece bendeki boş hdd yerlerine bir tane ssd takıp fiyatına eklemişler. benimki de bluray yazıyor
    bu da demek ki sizde o bahsettiğim önemli ssd bağlama parçası olmayacak.
  • Sonuçta içinde ssd olacagi icin o parca gerekli olmaz diye düşünüyorum.sendeki bluray yaziyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: karakan85

Sonuçta içinde ssd olacagi icin o parca gerekli olmaz diye düşünüyorum.sendeki bluray yaziyormu

yazıyor olmalı ama çalışıyor mu diye bakmadım bir tanesi 20 lira çünkü ve ne yazacağımı bilemedim
  • Hayırlı olsun hocam bende karar değiştire değiştire en son GT70 modeline karar kıldım
    bir arkadaşıma ABD den aldırmayı düşünüyorum
    ebay ve amazonda satanlar var ama GT70 2OC-065US modelini 1400$ dan güvenemiyorum aslında benim elimde şuan bir SSD mevcut corsair GS 128GB ondan dolayı SSD siz almayı düşünüyorum 1TB olan 5400 , 750GB olan 7200 dönüş hızı bence kapasite daha önemli olduğu için 1TB olanı tercih ettim BD yazıcıyıda çok ihtiyacım yok ha 8GB ve 16 GB ram farkı var beni düşündüren o ileride alırım diyorum ama 8gb daha sizin fikirleriniz neler

ve bu linklerden hangileri daha güvenilir ve ABD ye yolluyor iki model içinde yazarsanız

1-http://www.amazon.com/MSI-Series-GT70-2OC-065US-17-3-Inch/dp/B00CU9GLUM

2-http://www.amazon.com/Computer-Corp-GT70-2OC-059US-9S7-176312-059/dp/B00CU9GLX4

3-http://www.ebay.com/itm/MSI-GT70-2OC-065US-17-3-Haswell-Core-i7-8GB-DDR3-1TB-HDD-NVIDIA-GTX-770M-Laptop-/161038926703

4-http://www.pcrush.com/product/Laptops-and-Notebooks/889700/MSI-GT70-2OC-059US-I7-4700MQ-2X8GB-128GB-+-1TB-BLU-RAY-17.3IN-W8-32-64

aslında 4 en mantıklısı galiba ama bütceyi zorluyor ve 1 ile arasında 500-600TL fark var elimde SSD olmasa direk 4 olurdu tercihim

• Bu site güvenilirmi hocam ABD den aldırıcam
    http://www.pcrush.com/product/Laptops-and-Notebooks/889700/MSI-GT70-2OC-059US-I7-4700MQ-2X8GB-128GB-+-1TB-BLU-RAY-17.3IN-W8-32-64
    birde ilanda altta sadece 750GB olarak belirtilmiş yukarda ise 1TB +128 SSD yazıyor tam olarak anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Bu site güvenilirmi hocam ABD den aldırıcam
    http://www.pcrush.com/product/Laptops-and-Notebooks/889700/MSI-GT70-2OC-059US-I7-4700MQ-2X8GB-128GB-+-1TB-BLU-RAY-17.3IN-W8-32-64
    birde ilanda altta sadece 750GB olarak belirtilmiş yukarda ise 1TB +128 SSD yazıyor tam olarak anlamadım

Pcrush adını duydum ama hiç alışveriş yapmadım o yüzden kesin bir şey söylemiyim. Yabancı forumlarda güvenilir olup olmadığına bak derim.
    Sonra olmasın

• http://www.amazon.com/MSI-Series-GT70-2OC-065US-17-3-Inch/dp/B00CU9GLUM
    bunu alıyorum hocam yüksek ihtimal yanında çanta falan varmıydı sizin bunun yok galiba dahada yeni
    targus cn600 almıştım çanta olarak ama oda 16" e kadar mış ittire kaktıra sığdıramayız bu canavarı büyük ihtimal eğer yanında çantada yok ise
    http://www.dr.com.tr/elektronik/ms%C4%B1-gaming-sirt-cantasi//bilgisayar/aksesuarlar/notebook-cantalari/urunno=0000000436294#!DR
    bunu alıcam artık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.