Şimdi Ara

MSI GT60 tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar assagıdaki cihazı aldım. 5650 liraydı fiyatı. tercihim dogrumu sizce ? aldıktan sonra biraz saçma oldu ama sanırım yarın elime ulaşır. yorumlarınız nedir bu laptop hakkında. beni kaç yıl götürür ?

http://www.hizlial.com/msi-gt60-dominator-2qd-1207tr-superr-i7-4710mq-25ghz-16gb-1tb2x128ssd-3gb-gtx970m-156-windows-81-notebook/10567009?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_cpc&v=1.17.2

• Aynı özellikli monster alsan bile en az 5.000 TL gelecekti 600 TL için daha stabil sistem sorunsuz driver, bios, ek yazılım, güncellemeler için verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalfth -- 25 Haziran 2015; 10:30:54 >

Orijinalden alıntı: royalfth

Aynı özellikli monster alsan bile en az 5.000 TL gelecekti 600 TL için daha stabil sistem sorunsuz driver, bios, ek yazılım, güncellemeler için verilir.

saol dostum. laptop hakkında fazla yorum bulamadım :) forumda bu cihazla ilgili konu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SirusBro

Çok güzel bir ürün hayırlı olsun nereden aldınız acaba?

attıgım linkten aldım son1 ürün diyordu ben aldım. takip ederseniz arada stok yenileniyor.

Orijinalden alıntı: emrecyln

arkadaslar assagıdaki cihazı aldım. 5650 liraydı fiyatı. tercihim dogrumu sizce ? aldıktan sonra biraz saçma oldu ama sanırım yarın elime ulaşır. yorumlarınız nedir bu laptop hakkında. beni kaç yıl götürür ?

http://www.hizlial.com/msi-gt60-dominator-2qd-1207tr-superr-i7-4710mq-25ghz-16gb-1tb2x128ssd-3gb-gtx970m-156-windows-81-notebook/10567009?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_cpc&v=1.17.2

Hocam hayırlı olsun güle güle kullan. i7-4710MQ işlemci ve GTX970M'le rahat 3 yıl rahat edersin. Monster, Asus yada Lenovo almamakla iyi yapmışsın.

• SpecialForces kullanıcısına yanıt
    eyvallah ama daha kullanamadan servise gönderdim :) ekranında sorun cıktı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.