Şimdi Ara

msi GP62 7RD LEOPARD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Geçenlerde vatanın indirimiyle aldığım msi GP62 7RD LEOPARD model dizüstü bilgisayar hakkında incelerimi sizinle paylaşacağım. Öncelikle biz oyuncular için en önemli olan konudan oyun performansından söz etmek istiyorum. Son çıkan oyunları gayet kasmadan ve üst kalitede oynamak mümkün ve ayrıca bilgisayar biraz ısındığında fanlar otomatik olarak devreye giriyor. Size fps düşüşlerini pek fazla hissettirmiyor. Fiyat kalite kıyaslaması yapıcak olursak fiyatını hak eden bir ürün olmuş. Klavyesinin steelseries olması tuş dokunuşlarında ayrı bir rahatlık sunuyor. Kısaca söyleyecek olursam fiyat performans açısından gayet iyi bir dizüstü laptop olmuş. Herkese tavsiye ederim



  • Merhaba.

    Extra fan otomatik açılıyo demişsiniz, fan için düğme yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebo14 C kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı makinayı bende kullanıyorum ama ssd ve ram takviyesi şart bu cihaza Battlefield 4 multiplayerde ilk zamanlarda çok fazla drop yiyordum şu an çok az seviyeye çektim dropları. OBS ile video çekmeye çalışıyorum droplar aşırı derecede artıyor sırf bundan capture card alacağım. Onun dışında video çekmiyorsanız gayet akıcı bir oyun deneyimi sunuyor 3 seneye yeni çıkacak oyunların neredeyse çoğunu medium high arasında açabilecek bir cihaz.

    2 GB ekran kartı yerine 4 taksalar daha iyi olurdu.

    Dipnot: Makinayı yeni alanlar için söylüyorum mümkünse cihazı aldığınız gün Windows 10 isosu oluşturup cihaza format atın makina gereksiz şekilde donup takılıyor. formattan sonra creations update ile yükseltin cihazı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 17 Eylül 2017; 1:56:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.