< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MSİ GF75 THIN 10UE-083TR nasıldır ?

-
-
Güçsüz rtx 3060 ve kötü panele sahip , yurt dışında legion 5 pro (16 inç) yaklaşık bu fiyata geliyorken bence değmez hocam, hem 11.nesil inteller geliyor ryzenlar ile yakın seviyedeler. Ben beklemeni tavsiye ederim biraz daha
-
Cevap için teşekkür ederim. Biraz daha bekliyelim ozaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Legion 5 pro hiçbir yerde yok hocam.quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsiGüçsüz rtx 3060 ve kötü panele sahip , yurt dışında legion 5 pro (16 inç) yaklaşık bu fiyata geliyorken bence değmez hocam, hem 11.nesil inteller geliyor ryzenlar ile yakın seviyedeler. Ben beklemeni tavsiye ederim biraz daha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsiGüçsüz rtx 3060 ve kötü panele sahip , yurt dışında legion 5 pro (16 inç) yaklaşık bu fiyata geliyorken bence değmez hocam, hem 11.nesil inteller geliyor ryzenlar ile yakın seviyedeler. Ben beklemeni tavsiye ederim biraz daha
ben de laptop alma aşamasındayım 11. nesil inteller ne zaman gelicek tahmini bir bilginiz var mı?
-
MSI'lar yeni yeni giriyor ama her zamanki gibi fahiş fiyatlılar, diğer markaları bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X