Şimdi Ara

MSI GeForce® GTX 1060 GAMING X 6G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    -MSI GeForce® GTX 1060 GAMING X 6G modelidir.

-Türkiyeden alınmıştır, faturasıyla gönderilecektir. Fatura tarihi 06.03.2018'dür, 27.02.2021 tarihne kadar 3 YIL penta garantisi altındadır.

-Kutu ve içeriği tamdır.

-Kesinlikle sorunsuzdur, durumu sıfır gibidir, tüm intake fanları toz filtreli kasada ve temiz bir odada kullanılmıştır. Herhangi bir nedenle soğutucusu vs. sökülmemiştir fiziksel bir müdahelede bulunulmamıştır, garantilik durumu olmamıştır. İlk sahibiyim, elden ele dolaşan al satçı kartlarından değildir. Miningde kullanılıp ömrü tüketilen kartlardan değildir, miningde kullanılmamıştır.

-Satma nedenim fazla gelmesidir, AAA oyunlar oynamıyorum, oynadığım oyunlara GT 1030'da yetiyor.

-Fiyat : 1500 TL (Pazarlık veya indirim yoktur)

-Kargo alıcıya ait, aynı gün kargo.

MSI GeForce® GTX 1060 GAMING X 6GMSI GeForce® GTX 1060 GAMING X 6G

İletişim için özel mesaj atabilirsinz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Kasım 2018; 0:2:25 >

• Penta garantisi var demişsiniz yalnız MSI distribütörü en son ServisPoint idi hocam.
    Hayırlı satışlar.
    Ekleme: Garanti penta, yetkili teknik servisi servispoint imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 26 Ekim 2018; 9:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysa

Penta garantisi var demişsiniz yalnız MSI distribütörü en son ServisPoint idi hocam.
    Hayırlı satışlar.
    Ekleme: Garanti penta, yetkili teknik servisi servispoint imiş.
    Yanlış biliyor olabilirsiniz Çünkü benim bildiğim ServisPoint yetkili servis görevini üstlenmekteydi Ülkemizde bu tarz ürünlerin distribütörlüğünü üstlenen firmalardan bazıları PENTA,Boğaziçi Elektronik,Vektron Elektronik gibi firmalardır Bir zamanlar zotac distribütörlüğünü yapan Mascom Bilgisayar vardı O da iflas etti Şuan kimde bilmiyorum Bunlara ek olarak Gigabyte ürünlerini de Arena Bilgisayar üstleniyordu Seasonic ürünlerinin de distribütörlüğünü Akortek Bilişim üstlenir Satışı genelde teknobiyotik adlı sitede olur Bir aralar Eksen Bilgisayar'da satmaktaydı Şimdi öğrendim Zotac'ın distribütörlerinden biri de Endeks Bilişim Farklı başka distribütörlerde getiriyor olabilir.

NOT: İlan altını biraz kirlettik ama Kusura bakmayın.

• Cumartesi günü biri alacağım dedi fakat rezerve yapmadım eğer almayı düşünen varsa elini çabuk tutsun.
  • satıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.