Şimdi Ara

MSI GE70 2OE için SSD Yuvası Alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    MSI GE70 laptobuma elimde fazla bulunan ssd yi yakmak istiyorum. Bunun için piyasada dvd'yi söküp takılabilecek hdd yuvaları bulunmakta. Şimdi bendeki notebook 17,3 inç. Piyasadaki her hdd yuvası buna uyar mı? Ürün açıklamalarından bazılarında 15,6 inç içindir diye yazıyor ama bazı ürünlerin açıklamalarında bu konuda net bir açıklama bulamadım.

    Bu konuda ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.



  • Laptop'un 15.6 yada 17.3 olması farketmez hocam, optik sürücüler ve yuvaları standarttır. Çevirici alırken tek dikkat edeceğin, kullanacağın SSD'nin kalınlığı. 9.5 yada 12.7 mm:

    http://www.teknobiyotik.com/depolama/hdd-kutu-disk-kutusu/dark-9-5mm-notebook-optik-surucu-yuvasi-uyumlu-hdd-ssd-yuvasi.html

    http://www.teknobiyotik.com/depolama/hdd-kutu-disk-kutusu/dark-12-7mm-notebook-optik-surucu-yuvasi-uyumlu-hdd-ssd-yuvasi.html




  • Elimdeki ssd, ocz nin eski model bir ssd si. kasası ve kartı büyük. 3.5 inçlik bir hdd kadar kart büyüklüğü var :) boşta değerlendirmek istedim. ama yuvanın 9,5 ya da 12,7 mm olması farketmiyor.

    Modeli : OCZ Vertex 2 Sata II 3.5 inç OCZSSD3-2VTX120G



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_desat -- 7 Nisan 2017; 15:14:2 >
  • Form Factor = 3.5"

    Maalesef bu SSD'yi, laptopun optik sürücü yuvasına takamazsın. DVD yuvasına aparat yardımıyla sadece 2.5"lik sürücüler takılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.