Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 11 mart ta hızlıaldan ön sipariş verdim. bugün aradım hiç bir haber yok bizim laptoplar ne zaman gelecek diye. size döneceğiz dediler ve öğlen sonu aradılar. siparişiniz faturalandırlıyor dediler. şimdi eve geldiğimde siteden kontrolünü yaptım. kargoya havale etmişler ve kargo takip numarası bekleniyor yazısıyla karsılastım. yani ürün kargoda ancak istanbuldan mersine gelmesi biraz uzun olur sanıyorum. olayısıyla istanbuldan erken alan arkadasların yorumları değerli olacaktır. işin acıkcası msi ilk oyun laptoplarını cıkardığında ağzım sulanmıstı. acaba böyle bir laptopa bütcem yeter mi diye. 1-2 yıldır aklımda olan bir üründü. tuhaftır ki aynı ürünün bir alt versiyonu (mesela ge 70 gt gt650m li olanları) 2400-2500 liraya bazı sitelerde var. mesela istanbul bilişim. bir üst versiyonu daha ucuza almak ayrıcalık gibi. ürünle ilgili cok arastırma yaptım grafik kartını nvidanın kendi sitesinden arastırdım. lakin 4 gb gtx 660m ürününe rastlayamadım bir türlü. bit miktarını merak ediyordum kartın ama hiçbir yerde bulamadım. kuvvetle muhtemel 128 bit olarak gelecek. son olarak eğer ürün diğer serilerdeki problemler giderilmiş olarak gelirse uygun bir ssd ve tercihe göre bir blurayrom sürücü ilavesiyle muadili 5000 liralık pclerlerden pek bir eksiği kalmayacak. elektronik işi biraz da sans işi. umarım kendime aldığım ilk laptopumu uzun yıllar sorunsuz kullanırım. alacak arkadaslara şimdiden hayırlı olsun.

• Hani yav, birsürü alan arkadaş vardı ? Ne oldu laptopınız inceleme yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Hani yav, birsürü alan arkadaş vardı ? Ne oldu laptopınız inceleme yokmu ?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbede19

ben de 11 mart ta hızlıaldan ön sipariş verdim. bugün aradım hiç bir haber yok bizim laptoplar ne zaman gelecek diye. size döneceğiz dediler ve öğlen sonu aradılar. siparişiniz faturalandırlıyor dediler. şimdi eve geldiğimde siteden kontrolünü yaptım. kargoya havale etmişler ve kargo takip numarası bekleniyor yazısıyla karsılastım. yani ürün kargoda ancak istanbuldan mersine gelmesi biraz uzun olur sanıyorum. olayısıyla istanbuldan erken alan arkadasların yorumları değerli olacaktır. işin acıkcası msi ilk oyun laptoplarını cıkardığında ağzım sulanmıstı. acaba böyle bir laptopa bütcem yeter mi diye. 1-2 yıldır aklımda olan bir üründü. tuhaftır ki aynı ürünün bir alt versiyonu (mesela ge 70 gt gt650m li olanları) 2400-2500 liraya bazı sitelerde var. mesela istanbul bilişim. bir üst versiyonu daha ucuza almak ayrıcalık gibi. ürünle ilgili cok arastırma yaptım grafik kartını nvidanın kendi sitesinden arastırdım. lakin 4 gb gtx 660m ürününe rastlayamadım bir türlü. bit miktarını merak ediyordum kartın ama hiçbir yerde bulamadım. kuvvetle muhtemel 128 bit olarak gelecek. son olarak eğer ürün diğer serilerdeki problemler giderilmiş olarak gelirse uygun bir ssd ve tercihe göre bir blurayrom sürücü ilavesiyle muadili 5000 liralık pclerlerden pek bir eksiği kalmayacak. elektronik işi biraz da sans işi. umarım kendime aldığım ilk laptopumu uzun yıllar sorunsuz kullanırım. alacak arkadaslara şimdiden hayırlı olsun.

o 5000 liralık pclerden tek farkı kasa sı ve gtx680m ve 7970m ekran kartı olacak hocam ama samsung np700 serisinden daha performanslı olacagı aşikar

• Arkadaşlar bu makinanın aynı serinin 15.6" den farkı ekran kartının 2 yerine 4gb mı olması??? Oyunlarda bu fark çok büyük performasn farklılığınıda beraberinde getirirmi? Mobilite açısından 15.6" düşünüyodumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasher

Arkadaşlar bu makinanın aynı serinin 15.6" den farkı ekran kartının 2 yerine 4gb mı olması??? Oyunlarda bu fark çok büyük performasn farklılığınıda beraberinde getirirmi? Mobilite açısından 15.6" düşünüyodumda...

ekran kartının boyutu suan için performans olarak hiçbirşey ifade etmiyor 1 gb da aynı 4 gb da. ama ilerde cok bellek yiyen oyunlar cıktıkca yüksek bellegede ihtiyaç olacaktır .crysis 3 de bu oyunlardan birisi.
  • Arkadaslar simdi bu bilgisayara windows 8 tavsiye ediyo musunuz? Ona gore bilgisayarla birlikte windows 8de alacam.yorumlarinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

Arkadaslar simdi bu bilgisayara windows 8 tavsiye ediyo musunuz? Ona gore bilgisayarla birlikte windows 8de alacam.yorumlarinizi bekliyorum

Win 8 i yaklaşık 6-7 aydır beta sürümünden beri kullanıyorum bir olumsuzluğunu görmedim 20 civarı farklı konfigürasyona kurdum.Bu bilgisayarda görebildiğim kadarıyla win 8 driver larında problemli donanım yok.
    Bu arada yarın ge 70 elimde olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebaykaya

quote:

Arkadaslar simdi bu bilgisayara windows 8 tavsiye ediyo musunuz? Ona gore bilgisayarla birlikte windows 8de alacam.yorumlarinizi bekliyorum

Win 8 i yaklaşık 6-7 aydır beta sürümünden beri kullanıyorum bir olumsuzluğunu görmedim 20 civarı farklı konfigürasyona kurdum.Bu bilgisayarda görebildiğim kadarıyla win 8 driver larında problemli donanım yok.

peki sizce orjinal almasam herhangi bi sorun yaşarmıyım?orjinalden herhangi bi eksiği var mı? şimdi değil ama ilerde orjinal autocad gibi programlar kullanabilirim.bi sorun yaratırmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ebaykaya

quote:

peki sizce orjinal almasam herhangi bi sorun yaşarmıyım?orjinalden herhangi bi eksiği var mı? şimdi değil ama ilerde orjinal autocad gibi programlar kullanabilirim.bi sorun yaratırmı?

pm.

• Arkadaşlar Win8 de sorun yaşandığı ile karşılaşmadık şimdiye kadar ama Win7 kullanmanız Kolaylık yönünden iyi olur. Win8 Full performans olacağına inanıyorum. Bu gün öğle saatlerinde elimde olacak bilgisayar büyük bir özlemle bekliyorum .

Bütün incelemeler gelecek arkadaşlar sabırlı olmanızı diliyorum. Videolu incelemeler kutu içeriği dahil GE60 OND 412XTR dahil ikiside incelemeleri bulunacak inşallah. Kurulum dahil Freedos sistemine çok kolay olacağını söylemiştik.

Tekrardan bilgisayar için merak ettiklerinizi cevaplayacağım..
  • Beni de ekleyin. Hızlıal.comdan alanlardanım. Kısmetse bugün öğlen elimde. Hepimize hayırlı uğurlu olsun, Bursa'dan slmlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhamd -- 16 Mart 2013; 2:10:01 >
  • Oooo hayırlı olsun bizden önce elinizde olur sizin paylaşımlarınızı bekliyorum...
  • hızlıal.comdan alanlardan biride benim benide ekleyin :)
  • Arkadaslar kargomu ofisten alacagim ben sizinde oyle yapmanizi tavsiye ederim herhangi bir sikintida kamera kayitlari olur elinizde.ve ups kargoyla gorustum sabah.ogleden sonra 1 2 gibi gelmis olur arayin goruselim tekrar dediler.herkese hayirli olsun.win8 kurulumunu videoya cekebilirim istek olursa.mrgungor arkadasimiza fazla yuklenmeyelim :)

• Ya beyler benim elimde korsan bir w7 var. Bunu kursam herhangi bi problem çıkar mı ?
  • iyide tüm firmalar gönderirken hızlı al neyi bekliyor , neden hala talep toplama peşinde :D
  • quote:

Ya beyler benim elimde korsan bir w7 var. Bunu kursam herhangi bi problem çıkar mı ?

yok çıkmaz işletim sistemi kurmak garanti kapsamı dışına çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

Ya beyler benim elimde korsan bir w7 var. Bunu kursam herhangi bi problem çıkar mı ?

O şekilde değil :) , mesela ne biliyim performans sıkıntısı, virüs, eksik dosya çıkması gibi sorunlar ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dellicocuk

quote:

O şekilde değil :) , mesela ne biliyim performans sıkıntısı, virüs, eksik dosya çıkması gibi sorunlar ?

Hayir olmaz.
    Tek eksisi lisanssiz olmasi.
    Onun disinda ayni hersey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.