Bildirim
msi ge70 0nc kullanıyorum ssd bilgisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şu an aynı plan üzerindeyim bende aynı bilgisayarla.Ben msata samsung ssd aldım.orjinal harddiski sökmeden msata girişine takacağım -
hocam ben de msata almayı düşünüyordum msi ge60 0nc var bende de. samsung ile kingston msata lar fiyat olarak aynı gibi. ben 120 gb almayı düşünüyorum. siz neden samsung aldınız ve işletim sistemini direk ssd ye mi kuracaksınız?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung aldım çünkü yorumlar oldukça iyi samsung ssdler için.Ben 841 serisi aldım.Sadece yurtdışı bir sitede 512 gb nın incelemesi vardı.Anladığım kadarıyla incelemede oldukça iyi gözüküyor.Zaten 841 serisinden başkada Msata ssd yok Samsung ta.İşletim sistemini kurdum şu an çalışıyor.Hatta eski harddiskide formatlamadım aynen duruyor.Muhtemelen boot sırasını eski harddiske alsam ondan çalışacak windows.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X