Şimdi Ara

MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünün garantisi bitmiş fakat garantilik hiç bir sorunu yoktur, çıkarsa geri alırım. Fatura mevcut. Garantiyle hiç işi olmadı.Bir sorun çıkarda kafasına atarım diyen varsa cihazı evimde inceleyebilir :)
    Kutusu, eksiksiz içeriği, mouse ve çantası duruyor mouse orta scroll bazen basmıyor, kronik sorunu kullanmadığım halde böyle oldu zaten mouse eşantiyon diye garantiye dahil değil.Batarya poşeti bile duruyor.

Cihaz kozmetik olarak benzersiz derecede temizdir.Çerçeve ve klavye jelatinleri çıkarılmadı. Tek kaybı resimde gösterilmiştir,yine kronik sorun olan, sol el dayanan yere denk geldiği için özellikler yazan yer silindi, sayılı gün kullanmama rağmen böyle oldu tüm ürünlerde mevcut.Turbo boost ve ısınma sorunu yok.Harddiskte bir sorun yok, isteyene benchmark yapıp atarım.

24 ay boyunca cihazı haftada 2 kez (sadece hafta sonları) son 1 ay ise 20 gün kullandım. (staj süresi)
    108 gün kullanmış bulunuyorum. En son FullHD çözünürlük Crysis 3 rahat bir şekilde bitirdim.Piyasadaki oyunları sıkıntısız açar.

MSI Official kayıtlıdır, Servispoint onaylıdır.

2 yıl boyunca kullandığım gün belli, kullanmadığım için satıyorum boşa kenarda duruyor.

Özet olarak Intel i7 3610 2.3GHz işlemci,2 GB GTX650M ekran kartı, 8GB DDR3 Ram, 750GB 7200 RPM HDD, Full HD LED Anti glare ekran.
    Max. 16gb Ram desteği
    mSata SSD Girişi

Harddiski komple biçimlendirip yollayacağım, isteğe göre Windows 7 kurupta yollayabilirim.İzmir içi elden teslim, Sanalpazar’dan komisyonu katarak ilan ve ya havale-kargo şeklinde ücretsiz kargo olarak alışveriş yapılacaktır. Sıfır aldığımda nasıl paketli ise öyle paketleyerek eksiksiz vereceğim.

İşlemci Modeli Intel 3610QM
    İşlemci Tipi Intel Core i7
    İşlemci Hızı İ7-3610QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar
    Ekran Boyutu 17.3
    Ekran Tipi LED Full HD
    Ekran Çözünürlüğü 1920x1080
    Ekran Kartı Nvidia
    Ekran Kartı Belleği 2 GB
    Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GTX 650M
    Sistem Belleği 8GB
    Bellek Tipi 1333 MHZ DDR3
    Disk Kapasitesi 750 GB
    Disk Hızı 7200 RPM
    Usb Portu 2 USB 2.0 + 2 USB 3.0

Bataryası sağlam durumdadır, MSI'ın önerdiği gibi kalibrasyonları yapılmaktadır.

Fiyat:1850TL // SATILDI

MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış MSI GE70 0NC-075XTR 17,3' FullHD / Tertemiz jelatinleri çıkarılmamış
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 26 Ağustos 2014; 0:07:55 >

• Arkadaşın biri bana mesaj atmış ama göremiyorum, sadece mailime attığı mesaj gelmiş.

Mouse'daki sorun orta scrollun biraz zor basıyor olması aşağı yukarı kaydırmada sorun yok. Kullandığımın 3. ve ya 4. günü sorun çıktı hediye ürün olduğu için garantiye kabul etmediler.Mouse'u kendim açıp yapmayı düşündüm ama ellemedim muhtemelen toz falandır

Ürünün garantisi yok, MSI Official kayıtlı olduğu için ServisPoint güzellik yapar mı bilmiyorum ama şimdiye kadar garantilik bir sorun olmadı olacağını da sanmıyorum.
  • Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.