Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

sonuç ne oldu? i7 ye 1500TL civarı fiyat beklentisi vardı 1 hafta önce yanında çanta vs de olacaktı. bu fiyatı verdiler mi yoksa daha yüksek bir fiyat mı verildi?

Son durum nedir?
    son mesajlarda daha çok tartışmalar ve varsayımlar var. sonuç ne oldu peki?
    bilgilendirirseniz sevinirim.

buraya yazan birçok arkadaş o fiyata mümkün olmayacağı görüşünde, fiyat 1700 ve üzeri olacak gibi.
    ama şuan cihaz stoğa girmediği için fiyat da belli değil.

bu pcye 1700 veririm hocam açıkcası. bende taksitle alıcam world veya maxium ile. bunu alsam heralde 3-5 sene cok makul şekilde götürür beni

işim photoshop arada oyun için tabi. yeni nesilleri cok rahat oynatır heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

quote:

quote:

sonuç ne oldu? i7 ye 1500TL civarı fiyat beklentisi vardı 1 hafta önce yanında çanta vs de olacaktı. bu fiyatı verdiler mi yoksa daha yüksek bir fiyat mı verildi?

Son durum nedir?

buraya yazan birçok arkadaş o fiyata mümkün olmayacağı görüşünde, fiyat 1700 ve üzeri olacak gibi.

bu pcye 1700 veririm hocam açıkcası. bende taksitle alıcam world veya maxium ile. bunu alsam heralde 3-5 sene cok makul şekilde götürür beni

Allah(cc) yardımcın olsun selametle...

• s.a arkadaşalr ben sanalmarketimden ön sipariş verdim. şimdi bigisayar gelince fiyatı artırıp şu kadar daha öderseniz alabilirsiniz derlermi ? zira kredi akrtıla ödeme bile yapıldı. bu işle ilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: siburnik

quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

quote:

quote:

Son durum nedir?

Allah(cc) yardımcın olsun selametle...

ALLAH c.c sanada algılayabilme yetenegi kazandırır insallah amin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahrakt

s.a arkadaşalr ben sanalmarketimden ön sipariş verdim. şimdi bigisayar gelince fiyatı artırıp şu kadar daha öderseniz alabilirsiniz derlermi ? zira kredi akrtıla ödeme bile yapıldı. bu işle ilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Hayır olmaz öyle birşey kardeş. İçin rahat olsun yapamazlar bunu zaten teknik olarak da mümkün değil artı parayı nasıl alcaklar senden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

s.a arkadaşalr ben sanalmarketimden ön sipariş verdim. şimdi bigisayar gelince fiyatı artırıp şu kadar daha öderseniz alabilirsiniz derlermi ? zira kredi akrtıla ödeme bile yapıldı. bu işle ilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Hayır olmaz öyle birşey kardeş. İçin rahat olsun yapamazlar bunu zaten teknik olarak da mümkün değil artı parayı nasıl alcaklar senden :)

çok sağolasın. bir an tırstım. zaten ödemeyi başkasının kredi kartıyla yaptık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Hocam banada demediklerini bırakmadılar sağolsunlar :)
    Bu iş komediye dönmüş, sinirler dahada gerilecek iş geciktikçe.
    Burda bir emek var ama o kadar abartılacak düzeyde değil.
    Bir firmayı arayıp 100 ürün alacağım ne kadardan verirsin diye sormak
    sadece 10 dakikalık bir iş.
    10 firma aransa 100 dakka etmez.
    Ayrıca anlamadığım ikinci bir noktada Penta ürün yok+sipariş vermedik
    gelmeyecek diyor. Ürünün bildiğim kadarıyla tr de başka ithalatçısıda yok.
    Ama halen ortada zaman veren arkadaşlar var. 10u gibi gelecek, yok ilk
    haftası gelecek, olmadı nisan başı gelecek.
    Çok merak ediyorum bu sorumun cevabını yanıtlarsa ilgili arkadaşlar
    gerçekten memnun olurum.

Konu 23 Şubatta başlamış (haliyle araştırma işleride öyle), bugün 6 Mart
    10 Gün diyelim aşağı yukarı (2 de benden olsun).
    Ürünün tek yetkili dist. Penta ve verdikleri bilgi "ürün stokta yok"
    ayrıca gelecekmi sorusuna verilen cevapta belli
    "gelmeyecek çünkü; sipariş geçilmedi üründen bulunmuyor şuanda, ne
    bizde nede yurtdışında bu yüzden sipariş vermedik" diyorlar.
    Ama nedense o firmayla görüştük, bu firmayla görüştük muhabbeti var.
    Birde üstüne 10 mart kesin stokta deniyor.
    Bu durumda
    1- Ya herkes sallıyor kimse Penta yı aramamış ve stok sormamış.
    2- Ya paralel ithalat bir getirilecek (çünkü başka yetkili dist. yok)
    3- Ya birileri vurkaç yapmak için uğraşıyor.
    4- Ya millet gaza gelip olmayan şeyleri var gibi gösteriyor.

Daha uzarda bu yukarda ki 4 şeye ben takıldım gerçekten.
    Şimdi verilecek cevaplarıda söyleyeyim.
    Bayiler tuzak kurup kumpas yapıyor.
    Karınız gidecek diye tutuştunuz.
    Spekülasyon yaparak bizi kandırmaya çalışıyorlar.
    Piyasayı bozup fiyat artırmaya çalışıyorlar.
    vs.. vs..
    Ben ilk mesajlarımda da söyledim notebook işi yapmıyorum.
    Cirom belli Penta ile ayrıca kaldı ki ben sadece Penta ile çalışmıyorum.
    Pek çok dist. firma ile çalışıyorum. Konuyla ilgilenen arkadaş demişki
    "ben bayi olduğunu nerden bileyim, sen bana bayi numaranı ver sorgulatayım"
    bunlar yanlış tabirler, bu işi ve stresini kaldıramıyorsan hiç bu işe soyunmayacaksın.
    Yani kısaca yemeyeceğin ekmeyi yutmaya çalışmayacaksın, aynı şekilde yönetici
    uyarısıda aldın.
    Sen penta dan bayi numarası sorgulayana kadar Allah aşkına rica ediyorum,
    ürün stoğa neden gelmiyor penta neden sipariş vermemiş onu yaz foruma.
    Benim aylık totalim 150-180k $ arası değişir yaklaşık %12 civarı kar ederim.
    En düşük 18k $ bir kar elde ederim, notebook satmama gerek yoktur bunun için.
    İhalelere yazıcı ve lcd veriyorum, burda gelecek üç beş dolar içinde kılımı kıpırdatmam.
    Bir arkadaşta 17" i7 modeli için burda 2200 dolar demiş, ürün stokta yok eğer girerse
    bayi alışım neyse (1860$) gel bana ben o paradan alıp veririm sana :)
    Onun haricinde gereksiz gerilmenize ve olayı farklı boyutlara taşımanıza gerek yok.
    Kimse yapamazsınız, beceremezsiniz demiyor.
    Sadece biz sizden bir kalem öndeyiz, çünkü bir şekilde ilişkilerimiz sizlerden daha iyi
    en azından bu konu için. Biz daha net ve doğru bilgiler alıyoruz, aldığımız bilgiler
    direk ithalatçıdan olduğu için doğru bildiğimizi biliyor hatta bu konudan eminiz.
    Siz ise elinizde ki avantajı kullanarak etrafı arayıp fiyat alıyorsunuz.
    Unuttuğunuz nokta şu bugün kimi arayıp (ithalatçısı hariç) 100 notebook alacağım
    perakende derseniz adam balıklama atlar tanesinden 50$ kazansam yeter diye düşünür
    ki buda 5000 $ eder. Bu yüzden hiç bir zaman Penta 'dan mal alamayacaksınız.
    Çünkü Penta direk son kullanıcı satışı yapmaz, 100 kişiye tek tek cari oluşturup
    üstüne hesabı ile uğraşmaz. Siz ancak alt bayi ve dağıtıcılardan alabilirsiniz bu ürünü
    aksi halde Penta asla mal satmayacaktır size (kaldı ki üründe yok).
    Bu yüzden sürekli alt bayiler ve dağıtıcılardan fiyat alıyorsunuz ve burayı aslında siz
    speküle ediyorsunuz. 100 ürün fiyatı aldığınız bir firmadan resim istermisiniz en azından
    30-40 kolilik bir bölümün resmini çeksinler çünkü ürün yok kimsede.
    O yüzden sizde bence gerçek dışı olmayan bilgiler vermeyin.
    Firma size 100 ürün için fiyat veriyor diye bu o üründen %100 elinde olduğu anlamına
    gelmez. Kaldıki yokturda kalıbımı basıyorum buna.
    Lütfen yardımda ediyorsanız açık ve net X firması ile görüştüm 1800 TL dediler
    veya bugün y firmasınıda aradım 1780 dediler diye bildirin.
    İşin aslı ben sizinde konuya çok hakim olduğuna inanmıyorum ve bu yükü kaldıramıyorsanız
    lütfen insanlara sataşmak yerine işten çekilin böylesi herkes için daha iyi olacaktır.

Sanırım herkes burada birşeyleri hala anlamamakta ısrarcı :)

Birincisi buradaki kimse bir ürünü size ucuza aldırmak için maaş almıyor

İkincisi kimse buraya almak zorunluluğu ile gelmiyor

Üçüncüsü en saçma olanı da bu sanırım madem MSI ı sevmiyorsunuz, almak istemiyorsunuz bu konuda ne işiniz var :D ya gidin başka yerlerde tesbih sallayın arkadaşım. Burada almak isteyenler toplandı bu konunun başlığından da bariz beri, yani 17 sayfayı saatlerinizi boşa verip heba edip okuduktan sonra MSI şöyle MSI böyle demek için mi okuyorsunuz ben anlamıyorum ki!

Son olarak yukarıda ki arkadaş sanırım bir sual sormuş bende nacizane cevap vermek isterim.

Madem bu laptop Türkiye siparişi verilmediği için stoklara girmeyecek o zaman bu aşağıdaki firmalar ne yapıyorlar? Olmayan bir ürünün reklamını mı yapıyorlar? Hatta olmayan ürünün reklamına bir de indirim etiketi koyuyorlar!

http://www.sanalmarketim.com/urun/e7efd6c2e906a2fb44ef5fa9711733a5/MSI-GE620DX-801XTR-Core-i7-2670QM-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos

http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-801xtr-i7-notebook-urun7301.html

bu firmalar şu an online satışın önde gelen firmaları? Sizce bu şirketlerin amacı ne :)

DİPNOT: Uğur, abi haberlerini bekliyoruz. Telefonlarımız sende mevcut.Gerekirse oradan da ulaşabilirsin her daim. Laptopu alınca birkaç foto koymak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anakhaa -- 6 Mart 2012; 15:08:48 >

• Harbiden Anakhaa doğru söylüyor yazıları artık pek okumuyordum ama şu gözüme çarptı:

"Ayrıca anlamadığım ikinci bir noktada Penta ürün yok+sipariş vermedik gelmeyecek diyor."

Usta o zaman pcdepo bilgisayarın resmini mi satıyor? Sanalmarketim de kaçak mal mı getiriyor?
  • Yazının sonunu sıkılıp bırakmıştım şimdi yine okudum da. Biz penta dan direkt alacaz demedik ki hiç bir zaman, sanırım sen konuyu okurken birkaç sayfayı atlamışsın. Ne mutlu sana ki birkaç dakika kazanmışsın çünkü sende bende biliyoruz ki aslında sen sadece bir mühaliften başka bir şey değilsin.

Ha dikkatimi çeken nokta da şu oluyor. Ve ikinci seferdir söylüyorum, bu konuya gelip ters tepki verenlerin amacı nedir ki?

Ben eğer inanmıyorsam bir daha konuyu okumam, yazmam, almam da! gelipte zorla alacaksın da kimse demez. Ha senin amacın halkı bilinçlendirmekse, bu kahraman rolüne büründüysen, sana bir gizli isim bulmamız da lazım.

Bir de işin zor arkadaşım, koskoca forum sitesinde ne kadar çok yalan beyan vardır yaa!! Of hepsini düzeltmek gerçekten çok zaman gerektirir. Cidden saygı duydum şimdi sana!!!!!!!!!!

• quote:

Biz alabilirsek, kaça alıcaz bakalım, sen kaça almış olacaksın. :)

• arkadaslar herkese kapak olabılecek bı haber verıcem bırazdan
    sadece sabırlı olun gün bizim günümüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar herkese kapak olabılecek bı haber verıcem bırazdan

heyecanla bekliyoruz.....

• quote:

Naptın gene hayta :D hadi bakalim sabrettik tuttuk paraları almadık ürünleri ne çıkacak bakalim

• quote:

Ağzından bal damlıyor dostum. Beklemedeyiz her daim.

• quote:

hadi hayırlısı

• quote:

ne olacaksa olsun :) DH ye bakmaktan işten atılacam yakında :D o olacak sonunda!!!

• quote:

listede adı olmayan almasın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

quote:

ne olacaksa olsun :) DH ye bakmaktan işten atılacam yakında :D o olacak sonunda!!!

aynen o da ayrı bi geyik, ya abi sen git maillerine filan bak diyor bi mükellef bana burda :)

• bazı para kokusu alıp ortalıgı karıstıranlara kapak olcak gibi
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.