Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

o kadar güzel değilki laptop klavyesı rezalet enter minnacık..... fanı çok gürültülü çalışıyor.

Haklı olabilirsin ama sen bu fiyata daha iyisini bulabilir misin?
  • hükümran almısken iyisini alırım sorunsuzunu ucuz diye alıcaksınız ısınma mısınma diyiceksınız sonra ....
  • quote:

o kadar güzel değilki laptop klavyesı rezalet enter minnacık..... fanı çok gürültülü çalışıyor.

peki amacın nedir ki :) küçük çocuklar gibi, "-zaten güzel değil ki senin bisikletin vermezsen verme"
  • heycanlı bekleyiş sürüyor hala bir haber yok he
  • 3 aydan beri araştırıyorum bu bilgisayarı değil 1 hafta 1 ay bile beklerim
  • gunaydın arkdaslar beklemedeyız hala yalnız kotu bı haberım var ürünler Taiwan da uretılıyomus hdd fıyatları asırı artmıs ondan fıyat artısı olabılırmıs
    stok problemı oldugunu dun soylemıstım suanda martın ılk haftası gelecek 70 tane i5 pentaya gelmeden satılmıs bıle ıkıncı partıdekı 70 i5 ten de 50 tane kalmıs bızım onlarla ısımız yok zaten
    martın ılk haftası glecek i7 stok sayısı 50 mıs onlar satılmamıs henuz kımseye
    o sebeple eger 100 tane i7 talebımız yatarsa kotu gunler bekleyebılır bızı ama umutsuzluga kapılmadan o ıyı haberı beklememız gerekıyor.
    teslımatta bıraz gecıkebılır ama elımden gelenı yapıcam
    ılk olarak ıns fıyat teklıfım onaylanır
    eger onaylanırsa zaten gerısı cok kolay sadece beklememız gerekır bugunku fıyat onayından sonra sadece cıddı alıcıların ısımlerını alıcam yuzde99 olanları bıle sılıcem cocuk oyuncagı degıl bu hala i7 ıcın 1600 tl fıyatı begenmeyenler var ayıptır yaa
    i5 piyasada 1800 tl
    i7 piyasada 2200tl
    ben i7 yi 1600 tl ye cekıcm dıyom
    hala pahallı gelenler varsa gıtsın 1500 tl ye gt540 ekran kartlı dandık bılgısayarlar alsın
    sadece beklememız gerekıyo acelesı olanlar olabılır acıl alması gerekenler olabılır
    ama bızde acıl olmasını ıstıyoruz bızım ıcın de acıl bencıl olmayın sadece kendınızı dusunmeyın senın ısın acılde gerıye kalan 99 kısının ısı acıl degıl mı?
    saygılı olalım bırbırımıze
    suan turkıyede olmayan 100 tane i7 ıstıyoruz bunun Taiwandan Türkıyeye gelmesı kac haftayı bulur?
    mantıklı bı dusunun ona gore konusun
    iyi forumlar.

• rocker hocam fiyatın onlaylanıp onaylanmaması ne zaman belli olacak ? Bugün içerisinde mi yoksa sizde mi bilmiyorsunuz tam olarak ?

Valla şu anda onaylansa şu anda sipariş geçerim o derece beklemedeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

gunaydın arkdaslar beklemedeyız hala yalnız kotu bı haberım var ürünler Taiwan da uretılıyomus hdd fıyatları asırı artmıs ondan fıyat artısı olabılırmıs
    stok problemı oldugunu dun soylemıstım suanda martın ılk haftası gelecek 70 tane i5 pentaya gelmeden satılmıs bıle ıkıncı partıdekı 70 i5 ten de 50 tane kalmıs bızım onlarla ısımız yok zaten
    martın ılk haftası glecek i7 stok sayısı 50 mıs onlar satılmamıs henuz kımseye
    o sebeple eger 100 tane i7 talebımız yatarsa kotu gunler bekleyebılır bızı ama umutsuzluga kapılmadan o ıyı haberı beklememız gerekıyor.
    teslımatta bıraz gecıkebılır ama elımden gelenı yapıcam
    ılk olarak ıns fıyat teklıfım onaylanır
    eger onaylanırsa zaten gerısı cok kolay sadece beklememız gerekır bugunku fıyat onayından sonra sadece cıddı alıcıların ısımlerını alıcam yuzde99 olanları bıle sılıcem cocuk oyuncagı degıl bu hala i7 ıcın 1600 tl fıyatı begenmeyenler var ayıptır yaa
    i5 piyasada 1800 tl
    i7 piyasada 2200tl
    ben i7 yi 1600 tl ye cekıcm dıyom
    hala pahallı gelenler varsa gıtsın 1500 tl ye gt540 ekran kartlı dandık bılgısayarlar alsın
    sadece beklememız gerekıyo acelesı olanlar olabılır acıl alması gerekenler olabılır
    ama bızde acıl olmasını ıstıyoruz bızım ıcın de acıl bencıl olmayın sadece kendınızı dusunmeyın senın ısın acılde gerıye kalan 99 kısının ısı acıl degıl mı?
    saygılı olalım bırbırımıze
    suan turkıyede olmayan 100 tane i7 ıstıyoruz bunun Taiwandan Türkıyeye gelmesı kac haftayı bulur?
    mantıklı bı dusunun ona gore konusun
    iyi forumlar.

O zaman napiyoruz sen kesin bir liste oluşturuyorsun maximum atıyorum 1650 lira verebilecek kişileri buluıyosun listeyi paylaşıyorsun kişi sayısına göre bir teklfi götürüp gelen teklifi veriyosun bize kabul edenlerle alıyoruz ürünümüzü 100 lira içinde veya 1 hafta içinde yalan edemem notebooku ben.

• quote:

hocam aleti birebir kendin gördün mü yoksa msi yada i7 ler için genel kanın mı çok gürültülü olması? bi soru daha sormak isterim eger birebir inceleme fırsatı bulduysan, sadece oyun esnasında mı yoksa her daim mi süpürge modunda ? film izlerken uğuldayan bi fan sesine uyuz olurumda

• quote:

ıkıncı partıdekı 70 i5 ten de 50 tane kalmıs bızım onlarla ısımız yok zaten

i5 fiyatlarını da 1400 tl lere cekebilirsen i5 alacak olanlar o kalan i5 leri alır ustam zaten i7 de stok sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

quote:

i5 fiyatlarını da 1400 tl lere cekebilirsen i5 alacak olanlar o kalan i5 leri alır ustam zaten i7 de stok sorunu var

i5 ıcın ayrı bır pazarlık mevcut degıl i5 için 1400 lu fıyatları veremıyolar dedıgım gıbı hdd fıyatlarındakı artıstan dolayı, dırek i7 uzerınden konustum dıger turlu yapmıyolar.
  • 1500 dü 1600 oldu 1700e çekerseniz şaşmam :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=ByTkad0Qlz4
    Merak edenler için türkçe inceleme.
  • quote:

1500 dü 1600 oldu 1700e çekerseniz şaşmam :D

sayın messıkaan;

yapmaya calıstıgınız karalama kampanyası basımıza ılk defa gelmıyor
    gunlerdır sızın gıbı artıstlerle ugrasıyoruz, bızı onlarda yıldıramadı sız de yıldıramıcaksınız ıstedıgınız gıbı konusma hakkına sahıpsınız yaptıgınızın ne oldugunu bu bılgısayarı alacak herkes bılıyor
    aynen boyle devam hacımessiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 29 Şubat 2012; 13:14:25 >
  • Görüşümü bildirirm millet alacak sonra bi ton sıkıntı yaşayacaklar kasa kalitesi irenç tusları ırenc fan cok gürültülü bunları söylerim sana soracak değilim kardeşim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hancer001

quote:

i5 ıcın ayrı bır pazarlık mevcut degıl i5 için 1400 lu fıyatları veremıyolar dedıgım gıbı hdd fıyatlarındakı artıstan dolayı, dırek i7 uzerınden konustum dıger turlu yapmıyolar.

Alıntıları Göster

İ5 ler içinde pazarlık yapıldığını sanıyordum. Gerçi çok farketmez ama benim gibi 1500 tl sınırında olan kişilerin olduğunu gördüm. İ7 lerin yanında İ5 ler içinde bir fiyat teklifi alınıp paylaşılabilirse iyi olur. Kolay gelsinn.

• Orijinalden alıntı: dardanos17

İ5 ler içinde pazarlık yapıldığını sanıyordum. Gerçi çok farketmez ama benim gibi 1500 tl sınırında olan kişilerin olduğunu gördüm. İ7 lerin yanında İ5 ler içinde bir fiyat teklifi alınıp paylaşılabilirse iyi olur. Kolay gelsinn.

arkadasa katılıyorum aslında böyle bişi olsa cok iyi olur du
  • quote:

Görüşümü bildirirm millet alacak sonra bi ton sıkıntı yaşayacaklar kasa kalitesi irenç tusları ırenc fan cok gürültülü bunları söylerim sana soracak değilim kardeşim..

görüşünüzü ne kadar olgunca dile getiriyorsunuz "irenç" şeklinde..

Burda bilgisayarı kesin almaya karar vermiş insanlar araştırmış insanlar merak etmeyin siz kimse sıkıntı yaşamaz. Yorumlarınızdan anlaşıldığı üzere heyecan, çatacak yer arıyorsunuz lütfen gidin başka bi yerde arayın bunları bu konuda değil.

Kalitesinden sıkıntı yaşadığımız tek konu sizin mesajlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u mad? -- 29 Şubat 2012; 13:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zengocxs

quote:

hocam aleti birebir kendin gördün mü yoksa msi yada i7 ler için genel kanın mı çok gürültülü olması? bi soru daha sormak isterim eger birebir inceleme fırsatı bulduysan, sadece oyun esnasında mı yoksa her daim mi süpürge modunda ? film izlerken uğuldayan bi fan sesine uyuz olurumda

birebir inceledim surf yaparkende ses çıkıyor oyun oynarkenki gibi değil tabi ama genede sessiz ortamda rahat duyuyorsun. Sesle ilgili takıntın varsa asus yada toshiba öneririm.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.