Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
134.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noofsayt

Arkadaşlar henüz almamış olanlar ivy bridge işlemcileri beklesin derim. Onlar daha hızlı olucakmış.

Bence sen en iyisi birkaç yıl daha bekle, seneye olmadı ondan sonraki yıl bilemedin üç vakte kadar ivy bridge'lerden de hızlı işlemciler çıkacakmış
    Sonuçta teknolojiyi bugün alırsın yarın eskir, sonra ihtiyacına göre yenisini alırsın
  • arkadaslar guzel haberlerım var herkesın bılgısayarları kargoya verılmıs faturalandırılmıs buyuk ıhtımalle yarın teslım alabıleceksınız MNG kargo ile gelıyor urunler hepımıze hayırlı olsun bu arada son 5 tane bilgisayar kalmış listeye adını yazdırıp ta almayanlardan ya da baska yerden alanlardan dolayı.

eger almak ısteyen varsa hala şansı var elini çabuk tutsun onlar da bitebilir bikaç kişi pm attı almak ıstıyorum dedı fırmaya yonlendırdım form vs işlemleri hallediyorlar.

(bu arada bu bılgısyar harbıden efsane ben kullanmaya baslıyorum win 7 kuruyorum olamaz boyle bısı harbiden o kadar bekledıgımıze değdi yaa)

• Arkadaşım ben almayanlar için söylüyorum sana al diyen olmadı zaten. Saçma yorumlara gerek yok İntel Core i3 - i5 - i7 serisinin kaç yıldır olduğunu bilmiyosun mantıksız düşüncelerinle yorum yapmamanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

arkadaslar guzel haberlerım var herkesın bılgısayarları kargoya verılmıs faturalandırılmıs buyuk ıhtımalle yarın teslım alabıleceksınız MNG kargo ile gelıyor urunler hepımıze hayırlı olsun bu arada son 5 tane bilgisayar kalmış listeye adını yazdırıp ta almayanlardan ya da baska yerden alanlardan dolayı.

eger almak ısteyen varsa hala şansı var elini çabuk tutsun onlar da bitebilir bikaç kişi pm attı almak ıstıyorum dedı fırmaya yonlendırdım form vs işlemleri hallediyorlar.

(bu arada bu bılgısyar harbıden efsane ben kullanmaya baslıyorum win 7 kuruyorum olamaz boyle bısı harbiden o kadar bekledıgımıze değdi yaa)

Hadi hayırlı olsun

• SSD + Soğutucuyla bu canavar müthiş olur
  • İ7 ve Dos olanı için bir fiyat aralığı var mıdır?
  • quote:

ewt arkadaslar urunler gelıyoe artık ızmırde olanlarda gıdıp elden alabılır ben de aksama dogru gıdıp alıcam sonunda kavustuk artık beaa

butun olumsuzluklara ragmen alamazsınız yapamazsınız dıyenlere ragmen aldık!

şimdi sıra geldı i7 lere i7 ler için sayıyı vermemız lazım bıan once fırmaya

Uğur Kardeşim. Hayırlı ve uğurlu olsun artıkın çok hevesli ve çok istediğiniz canavarlara kavuştunuz artıkın.. İ5 li canavarından geldiği zaman inceleme ve Test fotograflarını Bekleriz tabiki (Zor gelebilir tahminim ama yorum yapmanızda yeterlidir bu size kalmış bir kaidedir.)

Darısı bizim başımıza .. Bakalım son duruma göre neler olup biticek bizde ona göre Eyvallah diyip ertelemeye gidicek Umarım kampanyalar bizim gönlümüze olur.

Saygılar..

Sercan Karslı..

• quote:

arkadaslar guzel haberlerım var herkesın bılgısayarları kargoya verılmıs faturalandırılmıs buyuk ıhtımalle yarın teslım alabıleceksınız MNG kargo ile gelıyor urunler hepımıze hayırlı olsun bu arada son 5 tane bilgisayar kalmış listeye adını yazdırıp ta almayanlardan ya da baska yerden alanlardan dolayı.

yihhuuuuuuuuuuu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Kulaginiz delik olsunda 120gb sata3 bi SSD Aalicam. Hizlial dan bakabilirmisiniz ordakilerden alabilirim

ŞU ANDA pazarlandda 120 gb sata 3 550 550 hız agilty 260 270 liramı ne dahada ucuza bulamazsın cok az zamanın var

Hocam eyw. Guzel fiyat ama garantisi nedir bilgin varmi?

Urun dst. Garantili ve daha iyisi yok o fiyata bulamazsin ben dusunme derim sana son birkaç gun

sen demek pazarcısın bellı oldu yaptıgın yorumlardan.

Senin karsinda 2 universite bitirmis mufettislik egitimini yarida birakmis kaymakamlik sinavina hazirlanan birisi var tamam birseyler icin ugrasiyorsun guzel ama kendine dikkat et cok itici bi tipsin sana bir izmirli abi tavsiyesi

• beyler ılk ızlenımlerım:

drıverları kurdum ıcınde gelen cd den, ekran kartının gt635m olarak guncellemesı olmadıgı ıcın gt555m ı kurmak ıstemedım 1-2 haftaya kadar cıkar gt635m ıcın onu guncellerız dırek :D

cod mw2 oynuyordum yaklasık 1.5-2 saattır sbar dan gaming mode a aldım fan bıraz hızlı donmeye basladı sıcaklık ıcın dıyebılecegım tek sey bırazcık ılık oldu ole aman aman yanma yok kı bu degerler yaklasık 2 saat sonundakı ve oyundan cıktım dengelei moda aldım bılgısyarı 15 sanıye sonra fan sesı kesıldı :D

ayrıca klavyesı cok rahat oyun oynarken elını attıgında tuslar gelıyor elıne :Dklavye sıfır ses ıstedıgın kadar sert vur tuslara ses cıkarmıyo space bıle cıt cıt edıyo sadece :D

bu arada ilk basta ısletım sıstemını kurarken 3 defa format attım bılgısyara ılk basta 32 bıt kurmusum sonra 64 kurdum sonra bolumlendırme yapmadıgımı farkettım tekrar kurdum suanda c:150gb d:315gb heralde bı sorun olmaz ılk basta 3 kere format attım dıye :D

ama genel olarak bu bılgısyar ıcın degıl 4 ay 8 ay bıle beklenırmiş yaa :D ne kadar dogru bır karar verdıgımı sımdı tekrar gordum

Teşekkürler Çobanoğlu Bilgisayar ailesine bize yaptıkları onca yardımdan sonra bunu sonuna kadar hakettiler :D

güle güle kullanın arkadaslar hayırlı olsun hepımıze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 2 Nisan 2012; 19:25:46 >

• Bi video atsaydın keşke testleri yaparak
  • Merhaba,

Cihazınız Mng kargo ile tarafınıza gönderilmiştir.
    Kargo takip no: MG oxoxox

Çalışmalarınızda başarılar diliyorum..
    Saygılarımla,

F**** O****
  • quote:

beyler ılk ızlenımlerım:

drıverları kurdum ıcınde gelen cd den, ekran kartının gt635m olarak guncellemesı olmadıgı ıcın gt555m ı kurmak ıstemedım 1-2 haftaya kadar cıkar gt635m ıcın onu guncellerız dırek :D

cod mw2 oynuyordum yaklasık 1.5-2 saattır sbar dan gaming mode a aldım fan bıraz hızlı donmeye basladı sıcaklık ıcın dıyebılecegım tek sey bırazcık ılık oldu ole aman aman yanma yok kı bu degerler yaklasık 2 saat sonundakı ve oyundan cıktım dengelei moda aldım bılgısyarı 15 sanıye sonra fan sesı kesıldı :D

ayrıca klavyesı cok rahat oyun oynarken elını attıgında tuslar gelıyor elıne :Dklavye sıfır ses ıstedıgın kadar sert vur tuslara ses cıkarmıyo space bıle cıt cıt edıyo sadece :D

bu arada ilk basta ısletım sıstemını kurarken 3 defa format attım bılgısyara ılk basta 32 bıt kurmusum sonra 64 kurdum sonra bolumlendırme yapmadıgımı farkettım tekrar kurdum suanda c:150gb d:315gb heralde bı sorun olmaz ılk basta 3 kere format attım dıye :D

ama genel olarak bu bılgısyar ıcın degıl 4 ay 8 ay bıle beklenırmiş yaa :D ne kadar dogru bır karar verdıgımı sımdı tekrar gordum

Teşekkürler Çobanoğlu Bilgisayar ailesine bize yaptıkları onca yardımdan sonra bunu sonuna kadar hakettiler :D

ilk pc mi alalı 2,5 sene oldu ve zamanının orta laptobuydu
    varın siz düşünün bu pc yi alınca yapacaklarımı
    vuycam kırbacı vuycam kırbacı oyun oynamaya yandımmm ülen :)

• Arkadaşlar bugün siparişi verdim Sanalmarketimden MSI GE620DX-802XTR modelini aldım. bugün kargolanıyor yarın inşallah elime geçer :) 750gb 6 taksit 1765TL ye geldi.
    Makine gelir gelmez HDD yi satıcam yeni alacağım ssd'yi takıcam. Acaba bunu kendim yapsam garanti gider mi bir arkadaş kendisi takmış garantidekiler kayıt altına aldık garantiniz devam etmektedir demiş. HDD yi değiştirmeye kalksam servisi haberdar mı etmem lazım orayı anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTriC -- 3 Nisan 2012; 8:20:30 >
  • kargolanmış aletler hadi bakalım

acaba aynı fiyattan verebileceği pcvarmı firmanın elinde?
  • quote:

beyler ılk ızlenımlerım:

Sağolasın incelemelerin ve bilgilerin için gerçekten bir aydınlatıcı oldu dediğin özelliklerde ısınma problemi yoksa şükür diyelim.. Ekranı ve klavyesine yorum yok bende incelediğim için kasa gayet sağlam tabiki sony voio kadar olamazlar tabiki ama onlara eşdeğer bir kasa diyebilirim.. Yani alanı asla asla pişman etmeyecek model olduğuna kanımca vardım.

Format konusu göz ucuyla çok basit gözüküyor ama çok dikkat edilmesi gereken kıstasları var çünkü öyle bildiğimiz gibi kolay değil sadece biraz ince işlere kaydırıyor HDD bölümü gibi Dün format sırasında 2 HDD varmış bende bunu bir anlık dalgınlığımla.. unuttum.. ikisini bicimlendirmeyi ama velakin format bitiminde farkettim.. 40 GB lık olanını C olarak ayırmıştım.. İşte burada yaptık hatamızı ama allahtan arkadaş askere gidicek bir ay sonra dedim idare eder onu bir aylık diyerekten üzerinde durmadım. İyi yaptım hatamı..

Güle güle kullan uğur birşey daha sorabilirmiyim.. CRYSİS oyununda bilgisayarın performans değerleri Nasıl acaba ?

• nasıl yani 2 tane hdd
    bize gelenlerde mi 2 tane var
    yoksa senin arkadaş mı takmış 2.yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

beyler ılk ızlenımlerım:

Sağolasın incelemelerin ve bilgilerin için gerçekten bir aydınlatıcı oldu dediğin özelliklerde ısınma problemi yoksa şükür diyelim.. Ekranı ve klavyesine yorum yok bende incelediğim için kasa gayet sağlam tabiki sony voio kadar olamazlar tabiki ama onlara eşdeğer bir kasa diyebilirim.. Yani alanı asla asla pişman etmeyecek model olduğuna kanımca vardım.

Format konusu göz ucuyla çok basit gözüküyor ama çok dikkat edilmesi gereken kıstasları var çünkü öyle bildiğimiz gibi kolay değil sadece biraz ince işlere kaydırıyor HDD bölümü gibi Dün format sırasında 2 HDD varmış bende bunu bir anlık dalgınlığımla.. unuttum.. ikisini bicimlendirmeyi ama velakin format bitiminde farkettim.. 40 GB lık olanını C olarak ayırmıştım.. İşte burada yaptık hatamızı ama allahtan arkadaş askere gidicek bir ay sonra dedim idare eder onu bir aylık diyerekten üzerinde durmadım. İyi yaptım hatamı..

Güle güle kullan uğur birşey daha sorabilirmiyim.. CRYSİS oyununda bilgisayarın performans değerleri Nasıl acaba ?

crysis_2 indiriyorum kurduktan sonra full ayarlarda 1920*1080 denıcem

bu arada cod mw2 1920*1080 hersey extra da super akıcı sekılde oynuyorum hıc bır donmayı gectım salıse farkı olmuyor o kdar yanı :D

• ben oyunların hepsini hazırladım
    pc gelecek bide driverlar lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scobu

ben oyunların hepsini hazırladım
    pc gelecek bide driverlar lazım :)

driverlar kutunun ıcınden cıkan dvd de var, extra drıver lazım olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 2 Nisan 2012; 21:45:05 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.