Şimdi Ara

Msi ge60 klavye temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaaşlar bu ge 60 ssesrisinins klsavsyesine kola döktüm adcaba tuşları çıkıyormu naaıl temizlerim klavye fena halddddddddddde

• Tuşu düz tornavida ile sol üst köşesinden hafifçe kaldırıp tırnağını sok ve parmağınla tuşu kaldır. Yeterince çektiğinde tuş yerinde çıkar, temizledikten sonra takmak için de yapman gereken şey tuşu yerine yerleştirip dört köşesi de oturana kadar bastırmak.

Hemen şu videonun başında nasıl çıkaracağını gösteriyor:

https://www.youtube.com/watch?v=LCT-CldP_r4

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Tuşu düz tornavida ile sol üst köşesinden hafifçe kaldırıp tırnağını sok ve parmağınla tuşu kaldır. Yeterince çektiğinde tuş yerinde çıkar, temizledikten sonra takmak için de yapman gereken şey tuşu yerine yerleştirip dört köşesi de oturana kadar bastırmak.

Hemen şu videonun başında nasıl çıkaracağını gösteriyor:

https://www.youtube.com/watch?v=LCT-CldP_r4

hocam s harfi ve d bamiyor bilgiayarciyami götürem halleebilirmi acaba tuşları cıkartıp temzleim ama calimiyorlar ctrl falana şıkıntılı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: egecan321

hocam s harfi ve d bamiyor bilgiayarciyami götürem halleebilirmi acaba tuşları cıkartıp temzleim ama calimiyorlar ctrl falana şıkıntılı gibi

O tuşları söküp yumuşak şeye kendin basınca çalışmıyorsa eğer daha aşağılara da inmiş demektir, belki de devre hasar görmüştür, o nasıl yapılır bilmiyorum ama klavyeyi tamamen çıkarmak için bilgisayarı komple sökmek gerekiyor. O yüzden uğraşmasan daha iyi.

Geçici olarak başka tuşlara s ve d'yi atayabilirsin program yardımıyla. Google'da arat bulursun hatırlayamadım şimdi.

Geçmiş olsun valla benim de başıma geldi aynı şey ama çalışmayan tuş yok. Temizleyince daha iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 17 Nisan 2015; 16:59:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.