Şimdi Ara

MSI GE60 ASSASİN'S CREED UNITY SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Forumda ve bir çok yerde AC Unity'nin kasma sorunu olduğunu okudum. Sanırım oyun sorunluymuş. Ama ben yine de size danışmak istedim. Ben yeni bir notebook aldım. (MSI GE60 2-PE495XTR) Özellikleri şu şekilde;

İntel i7-4710HQ 2.5GHz - 16GB RAM- 1TB 7200 Rpm HDD- 128GB SSD - 2GB NVDIA GTX860M

Başlıkta da okuduğunuz gibi sistem iyi olmasına rağmen aşırı bir kasma var. Oyun orjinal değil ve güncellemelerini yaptım oyunun. Fakat yine de aşırı bir kasma var. Ve şöyle bir problem fark ettim Nvidia GeForce Experience uygulamasını açıyorum Unity'i görüyor fakat minimum olarak bile çalıştıramıyor diye gösteriyor. Fotoğrafı paylaşıyorum bakarsınız ve neden böyle bir şey dediğini anlayamadım. Bu kasma sorununa çare olarak bir şey önerebilecek misiniz?
     MSI GE60 ASSASİN'S CREED UNITY SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecurse3 -- 14 Ocak 2015; 20:35:43 >

• Sistemin resmi minimum özellikleri karşılamıyor o yüzden öyle diyor. 780M veya daha güçlü bir kart gerekiyor bu oyunu notebook ile kasmadan oynamak istiyorsanız. Dediğin gibi optimizasyon özürlü o yüzden ancak çok yüksek sistemlerde çalışıyor oynanabilir bir şekilde.
  • Ya ama gerçekten çok komik bir durum bu bence. Yani ben bu notebook'u almadan önce bir sürü araştırma yaptım ve sonucunda böyle bir durumla karşılaşınca çok komiğime gitti açıkçası :) Başka bir sitede gtx 970m'de kastığını söyleyen birini bile gördüm. Ubisoft'un kendine çeki düzen vermesi gerekiyor anlaşılan. Sizce bu sorun bi patch ile çözülebilir mi? Ve ikinci olarak sizce GTX 860m kötü bir ekran kartı mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassin's Creed 2 Fps Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.