Bildirim
msi ge60 2pc 496xtr alacağım sorular...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende aynilarini dusunuyorum bi el atarsaniz fikirlerinizle cok makbule gecer ozellikle isinma konusuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Haytına up!!!! _____________________________ -
YUKARIIIIIIIIIIIIIIII _____________________________ -
Arkadaşlar kullanan yok mu bilgisi olan yok mu ACİLLL alacağım... _____________________________ -
evet ısınıyor ama bu model bilgisayarlarda normal oyunda işlemci 70-80 ekran kartı 80-90 arası oluyor(aynısı monsterdada olur)
kasası çok güzel ama aleminyum çiziliyor temiz bakman lazım bilgisayara yoksa beyaz çizikler oluşuyor üstünde
secim konusunda sana bişey diyemem ben msi aldım_____________________________ -
Hocam temiz kullanırım
bir de oyun performansı sizce yeterli mi zaten üni deyim işe başlayınca oyun oynanmaz artık şiöyle 900p de high da 2 3 sene idare eder mi??
_____________________________ -
http://www.notebookcheck-tr.com/MSI.9979.0.html
Buradan değerlendirme sonuçlarını bulabilirsin,iş görebilecek hesaplı model.Fakat bu modelden uçar kaçar şeyler bekleme._____________________________ Cryengine 3 Amateur developer.
https://www.https://www.youtube.com/watch?v=pSLb6oHhMhE
*Model design.
*Map design.
*Concept design.
-
Hocam wasd bôölgesi ısınıyor mu yani tam yükte parmağınız rahatsız olacak kadar ısınma var mı? Mutlaka olur antalyalıyım yazın pişman olmayayım aldığıma.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sericly
Arkadaşlar iyi forumlar bu model bilgisayarla ilgili sorularım var.
1) Isınma durumu nasıl?
2) Kasa kalitesi nasıl?
3) Bunun yerine abra a5 v2.1 mi alsam oda ısınıyor ne olsa????
1- Üzerinde GTX 850M olan tüm marka/modeller ısınır. GE60'ın ısınması makul seviyede.
2- Kasa kalitesi olarak çok iyidir. Klavye çevresinde alüminyum kaplama var. Bu kaplama sının dağıtılmasına yardımcı oluyor.
3- Abra'da ısınıyor. MSI'da Stellseries klavye ve Lan Killer ekstraları var._____________________________ -
Hocam o zaman alıyorum. Isınma dert olmaz değil mi yazın antalyalıyım??? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sericly
Hocam o zaman alıyorum. Isınma dert olmaz değil mi yazın antalyalıyım???
Gönül rahatlığı ile alabilirsin hocam. MSI'ın soğutması iyidir. Eğer yakından görme imkanın olursa ne demek istediğimi anlarsın :)_____________________________ -
Alıyorum hocam çok sağolun işte gelsin msi kardeşliği. İ love dh homies.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt