Şimdi Ara

MSI GE60 2PC-089XTR Apache Kullanıcı İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
35.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir laptop almayi dusunuyorum da 2500 civari onceden msi cok oneriliyordu ama bu aralar fazla onerildigini goremiyorum. Neden acaba msi ge60 i5 modeli yerine abra a5 v1.1.2 alsam daha mi iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metalliazz M kullanıcısına yanıt
    touchpad ile spacebar arası normal kullanımda bile sıcak oluyor, ben de Dota2 oynarken test ettim bir saatlik oyun sonunda ulaştığı değer ile 4 saatlik oyun sonunda ulaştığı değer farketmiyor, genellikle 70-80-90 civarında seyrediyor sıcaklık değerleri, ama klavyenin sol üst kısmından sıcaklığın hissedilmesi kötü bir şey bence yalıtımı daha iyi çözebilirlermiş, yoksa bu özelliklerdeki bir bilgisayar için bu yükseklikteki sıcaklıklar normal, sıcaklık değerleri 100'e çıkmadıktan sonra sorun değil.
  • Şöyle diyeyim ESC tuşunun sol tarafı resmen yanıyor. O kısmın altında zaten yana doğru ızgaralardan fan üflüyor fakat dediğim gibi inanılmaz bir sıcaklık var aşırı rahatsız ediyor ve bu sıcaklık klavyeye de yansıyor can sıkıcı bir duruma dönüşüyor iyice. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Merhabalar.Hocam şuanda ge60 0nd-453tr kullanıyorum.Aldığım günden beri bu bilgisayardan çok çektim.Wi-fi problemi çözülemedi ve wi-fi ile oyun oynayamıyorum,ayrıca oyun sırasında normal olmayan sıklıkta mavi ekran alıyorum.Oyun dediysem sadece league of legends oynuyorum zaten.Makine şuan serviste. 3.kez göndermiş bulunuyorum.Muhtemelen yine sorunu çözdüklerini zannedip gönderecekler ve ben para iadesi istemiyle tekrar göndermeyi düşünüyorum.Bilgisayar bakmaya başladım simdiden. GE60 apache çok hoşuma gitti ama açıkçası msi ge60 lara yaklaşmaya korkuyorum.Sizin ve diğer arkadaşların tavsiyesini almak isterim.Herhangi bir sorunla karşılaşanlar oldu mu?
  • neoera N kullanıcısına yanıt
    Wi-fi ile ilgili sıkıntın tam olarak neydi?
  • merhaba bende bu gamebookdan aldım yanlız klavyemi nasıl renklendireceğimi bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  • Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bu modeli, alacak arkadaşlara bir kaç izlenimimi söyleyim. Bilgisayar çok şık ve memnunum benim gözümde tek eksisi elime ulaşan sıcaklık. Çok rahatsız olup iyi bir soğutucu aldım fakat o da beni memnun etmedi, yaklaşık 6-7 derece fark ediyoe oyunlarda normal 80-85 arasıydı soğutucuyla 75 civarlarında ama bu elinizi yaktığı gerçeğini değiştirmiyor. Sanırım malzemeden dolayı klavyeye ulaşan ısı çok. Ben yakın bir zamanda klavye alıcam ve onunla kullanıcam o şekilde rahat olcağını düşünüyorum ve aynı sorunu yaşayanlara öneririm oyyun oynarken elin yanmasım diye 15 liralık bir klavye çok koymaz, bilgisayardan başka bir şikayetim yok benim, tek büyük sorun ısı yalıtımı olmuş.

• Metalliazz M kullanıcısına yanıt
    League of legends oynarken sürekli bağlantı kopuyor.Eğer oynuyorsan bilirsin 'tekrar Bağlanıyor' yazısı cıkıyor.15 saniye normal sonra 1 dk bu yazı.Sadece oyunda değil üstelik.Facebook,youtube vs gezinirken de farkediliyor koptuğu.
    Bunu ethernet kablosuyla çözdüm ama daha büyük sorun mavi ekran.Sıklıkla mavi ekran alıyorum oyundayken.Isınmadan dolayı diye düşündüm başlarda fakat kontrol ettigimde sıcaklık normal seviyede.Donanımsal bir sıkıntı var sanırım.^kez servise gönderdim.Sadece image dan dönüp gönderiyolar.şimdi tekrar göndericem.Hayattan soguttu bu mavi ekran hataları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saeg35

hocam hayırlı olsun ben de ebrar bilgisayar veya pcdepodan ge60 alıcağım gibi bu siteler hakkında deneyim sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi ? Bir de ssdli bir model mi alsam yoksa normal alıp ssdyi kendim mi taksam daha mı uygun olur ?

PCDEPO sağlam yerdir, sorun yaşamazsın. Daha sonrada takabilirsin ama bütçen varsa SSD'li model al. SSD müthiş hız kazandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Ben bunun SSD'siz modelinden almayı düşünüyorum. Ama SSD takarak. O yüzden bir sorum olacak:
    Şimdi, SSD slotları SATA mı yoksa m-SATA mı?
    Ve bana bir 120 GB m-SATA SSD önerisi yapar mısınız eğer SSD'si m-SATA'ysa

SSD yuvası mSATA. Önerebileceğim model Kingston 120GB:

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-msata-ssd-okuma-hizi-550mb-_-yazma-hizi-520mb.html?srt=UP

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

arkadaşlar ben i5 li modelini aldım bunun fakat ışıklı klavyesinde ışığı istediğim gibi kapatamıyorum ayarlarda normal,gaming,wave felan filan var ışığı kapatan audio var gibiydi fakat ondada ışıklar rastgele açılıp kapanıyor bazen sinirlerimi bozuyor klavye ışığını nasıl kapatacağım birisi yardımcı olsun lütfen.

Klavyenin sol üst kısmında, turbo fan tuşununu yanında dokunmatik bir buton var. Oradan klavyenin ışıklarını tamamen kapatıyorsun. Bu arada Stellseries yazılımını yüklemeyi unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exLovee

Bende bu modelden almayi planlıyorumda memnunmusunuz ve ssd takma yeri varmi ayrıca ?

Benim kullandığımın i7'li versiyonu. Kesinlikle tavsiye ederim. SSD takmak için mSATA yuvası var. Ama SSD'li model alabilirsen daha sonra takmak için uğraşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devsirme

Yeni bir laptop almayi dusunuyorum da 2500 civari onceden msi cok oneriliyordu ama bu aralar fazla onerildigini goremiyorum. Neden acaba msi ge60 i5 modeli yerine abra a5 v1.1.2 alsam daha mi iyi olur

Hocam MSI'ın kasa malzemesi, Stellseries klavyesi, killer ethernet'i ve soğutması Monster'dan daha iyi. Fiyat olarak Monster daha ucuz ama MSI'ında kalitesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoera

Merhabalar.Hocam şuanda ge60 0nd-453tr kullanıyorum.Aldığım günden beri bu bilgisayardan çok çektim.Wi-fi problemi çözülemedi ve wi-fi ile oyun oynayamıyorum,ayrıca oyun sırasında normal olmayan sıklıkta mavi ekran alıyorum.Oyun dediysem sadece league of legends oynuyorum zaten.Makine şuan serviste. 3.kez göndermiş bulunuyorum.Muhtemelen yine sorunu çözdüklerini zannedip gönderecekler ve ben para iadesi istemiyle tekrar göndermeyi düşünüyorum.Bilgisayar bakmaya başladım simdiden. GE60 apache çok hoşuma gitti ama açıkçası msi ge60 lara yaklaşmaya korkuyorum.Sizin ve diğer arkadaşların tavsiyesini almak isterim.Herhangi bir sorunla karşılaşanlar oldu mu?

Hocam bende Wifi sorunu hiç olmadı. Birkaç yerde okudum ama sıkıntının donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Mavi ekran genelde ram kaynaklıdır. Eğer bellekler çift modülse, birini çıkartıp tekrar dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: saeg35

Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bu modeli, alacak arkadaşlara bir kaç izlenimimi söyleyim. Bilgisayar çok şık ve memnunum benim gözümde tek eksisi elime ulaşan sıcaklık. Çok rahatsız olup iyi bir soğutucu aldım fakat o da beni memnun etmedi, yaklaşık 6-7 derece fark ediyoe oyunlarda normal 80-85 arasıydı soğutucuyla 75 civarlarında ama bu elinizi yaktığı gerçeğini değiştirmiyor. Sanırım malzemeden dolayı klavyeye ulaşan ısı çok. Ben yakın bir zamanda klavye alıcam ve onunla kullanıcam o şekilde rahat olcağını düşünüyorum ve aynı sorunu yaşayanlara öneririm oyyun oynarken elin yanmasım diye 15 liralık bir klavye çok koymaz, bilgisayardan başka bir şikayetim yok benim, tek büyük sorun ısı yalıtımı olmuş.

Klavyenin çevresindeki alüminyum kaplama yüzünden olabilir. Bildiğin gibi alüminyum ısıyı iyi iletir. Ama neresinden bakarsan bak ortalama 75 derece sıcaklık ciddi anlamda iyi sayılır. Sonuçta işlemci ve ekran kartını 3 parmak kalınlığında bir kasanın içine yerleştiriyorlar ve sıcaklık, tüm oyuncu laptopları için normal bir şeydir.

• yukarıda bi arkadaş daha bahsetmiş şimdi alıntılayıp birsürü yer kaplamasını istemiyorum sayfada bendede wi fi sorunu var lol oynayamıyorum sürekli ping artışı yaşıyorum ki evde msı g60 ımda var bundan önceki bilgisayarım onunla hiçbir ping sorunum yokken bunda sürekli ping artışı var ve sık sık oyun kopuyor hiç beğenmedim bağlantısını
  • Selam arkadaşlar
    BİR sorum olacak şimdi bu makina da bir intelin 4600 bir de harici 850 m ekran kartı var bilgisayarı kullanırken hangisinin çalıştığını nasıl alıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: paray

Selam arkadaşlar
    BİR sorum olacak şimdi bu makina da bir intelin 4600 bir de harici 850 m ekran kartı var bilgisayarı kullanırken hangisinin çalıştığını nasıl alıyoruz

Güç ışığı maviyken intel aktif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Orijinalden alıntı: paray

Selam arkadaşlar

Güç ışığı maviyken intel aktif.

mavi iken intel ise geforce 850 m iken hangi renk te ?
  • paray P kullanıcısına yanıt
    Zaten iki tane renk var, birini söyleyince diğeri anlaşılıyor... Turuncu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.