Klavye olarak bunu alacağım değiştirmesini bulabilirsem. Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum Teşekkürler...
you tube den "how to remove msi ge60 keyboard" şeklinde arama yaparsanız... bir sürü video bulursunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvr
you tube den "how to remove msi ge60 keyboard" şeklinde arama yaparsanız... bir sürü video bulursunuz...
Konu açmadan önce aratmıştım. Maalesef Ge60 için yok Gt serileri için var.
klavyeyi tutan altta tek vida var... onu söküyorsunuz... vidanın yanında kb yazısı olur.. keyboard vidası anlamında... gerisini tutan yapıştırıcı var... yapıştırıcı engelinide aşınca.. şerit kablosu var onu çıkarıyorsunuz... aynen geri takıyorsunuz... veya bazı firmalar ücretsiz takıyor... parçayı ordan alırsanız... parçayı aldığınız yere taktırınız...
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvr
klavyeyi tutan altta tek vida var... onu söküyorsunuz... vidanın yanında kb yazısı olur.. keyboard vidası anlamında... gerisini tutan yapıştırıcı var... yapıştırıcı engelinide aşınca.. şerit kablosu var onu çıkarıyorsunuz... aynen geri takıyorsunuz... veya bazı firmalar ücretsiz takıyor... parçayı ordan alırsanız... parçayı aldığınız yere taktırınız...
parça istanbulda ben trabzondayım... bahsettiğiniz yanında kb yazısı olan vida arka kapağı açtıktan sonra içerde mi... Teşekkürler Msi Ge60 için mi konuşuyorsunuz bu arada yoksa genel mi... Eğer Ge60 sahibiyseniz bir resim atmanız çok makbule geçer
donhakD
kullanıcısına yanıt
msi ge60 sahibi değilim... genel olarak tarif ediyorum...