Şimdi Ara

MSI GE 60(UPGRADED) - LENOVO Y50-70-SATILIK HIGH END OYUNCU LAPTOPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar merhaba, 2013 sonunda almış olduğum 10 aydan fazla garantisi olan laptopumu takas teklifine açıyorum . 2oe modelidir, kendim ek harcama yaparak 2 parça almıştım, özelliklerini yazıyorum.

i5 4200m
    Nvidia gtx765m
    16 gb ddr3 ram(corsair marka)
    1 tb hdd
    120gb ssd(sistem kurulu)(corsair force ls sata3)
    15.6 versiyonudur bataryası çok az kullanıldı ömrü çok iyi durumda. Ekran hep kılıfla kullanıldı ne çizik ne başka bişey yani tertemiz bir ekranı var.Geriye kalan özellikleri biliyorsunuz zaten, şimdiden teşekkür ederim.

LENOVO Y50-70

Polonya'dan alındı, henüz 1 haftalık kutusuyla tertemiz gamer notebook'u , alınan yerin linkini atıyorum buradan

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-y50-70-i7-4710hq-4gb-1tb-8gb-sshd-gtx860-w8-1.bhtml

gtx860 4 gb versiyonudur orjinal w8.1 kuruludur ( tercihim alınca korsana dönmeniz , şahsen ben sevmiyorum orjinal windowsu)

TR de satılan 3.400 lira fakat 16 gb ramli modeli , bense 4 gbli modelini 3.000 TL'ye satışa koyuyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun , iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaxa171 -- 20 Şubat 2015; 15:21:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat?
  • marmarafb M kullanıcısına yanıt
    hocam fiyat konusunda araştırma yapamadım henüz , takaslık olarak düşündüğüm için, biliyorum fiyat belirtmek gerekli ama henüz düşünmedim satma mevzusunu
  • Hocam içerik dışı bir yorum olucak ama

1. Orjinal olmayan windows olayı kusura bakma ama çok yanlış bir şey .
    2. Başlığı değiştirelim lütfen içerikteki 2 cihazda HİGH END model değil daha çok giriş-orta seviye bir oyuncu bilgisayarıdır.

High end Cihazları merak edersen

Msi GS80
    Alienware
    Asus GJ serilerine bakabilirsin

970-980M ekran kartı olmayan 47xx işlemcili pc'ler malesef HİGH END olmuyor bu yüzden başlığı değiştirelim yanıltıcı olmaısn
  • Ben orjinal windows sevmiyorum maalesef hocam, high end konusuna gelince , ilgi çekmesi için yazmıştım giren yüksek bulmazsa çıkabilir hocam sorun edeceklerini düşünmüyorum, sizin dediğiniz laptopları über end diyorum ben
  • :D

Windows 8.1 'in orjinal olmayanında malum sitelerde kernelle ilgili problemler var sık sık mavi ekran veya driver hatası veriyor :D buda donanımı çok rahatsız ediyor ki windows zaten sıkıntılı bir işletim sistemi

Benim Monster'im vardı daha çok Linux kullanıyordum :))

neyse cihazı bu gün MM'de baktım güzel cihaz en azından y510p'daki ısı sorunlarını çözmüşler gibi duruyordu

Hayırlı satışlar hocam
  • teşekkür ederim hocam , linux ne önerirsiniz ? ben de düşünüyorum bi süre kullandım ssd ile muazzam oluyor ama tam olarak işlerimi göremem diye düşündüm , eğer gerekli olacak çoğu şeyi yapabiliyorsam tekrar geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz ? steam kuruluyor zaten linux a o yeterli bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google chorem yeterliyse Steam OS bence gayet güzel ama bunun haricinde benim kişisel tercihim Ubuntu 'dan yana ama biz biraz eski kafalı olduğumuz için :D yeni bir kaç sürüm daha çıkmış ilgili konuya bakabilirsin forum'dan

Yani herşeyin özgür olduğu platfrom bu arada Msi 'a Hackintosh'ta kuruluyor onuda tavsiye ederim :D
  • Steam os da linux tabanlı di mi hocam? Hackintosh kurulumunu bana anlatabilirseniz neden olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.