Şimdi Ara

MSI GE 60 i7 li Bluray li Oyun Canavarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dolar gün geçtikçe artıyor ürün şuanda piyasada satılan bir model değil yeni modeli işlemci ve ekran kartı farklı olarak 3750 tl alt modeli i5 li yada amd li 2500 tl. Ben 2000 tl istiyorum

Diğer MSI lardan farkı Blue -ray olması, diğer tüm versiyonlarda blueray yok bir blueray okuyucuya 400 tl fark ödemeyin. Blueray izlemek için PS3 almayın, laptopunuzdan 1920*1080 Full HD çözünürlükte film izleyin. Aynı ürünü sitede 2500 den aşağı satan yok,aldanmayın
    Henüz 1 yaşında Vatan bilgisayardan alındı, faturası çantası mevcut.Amerikadan yarı fiyatına alınan mallarla karıştırmayın onların garantisi TR de yok ululararası garanti var diye kazıklanmayın muhatap bulamazsınız.Kozmetik olarak hiç bir sıkıntısı yok. Windows basic ile geldi windows 8 pro aldım beğenmedim windows 7 64 bit pro aldım ikisinide vereceğim (Linux kurulu gelen ve korsan windowslu ürünlerle karıştırmayın .)Ürünü tanıyanlar bilirler fakat bu üründe diğer tüm GX ve GE serisinde olan fan sesi bunda yoktur. Firmware en güncel versiyondur ve gram ses yok makinada lütfen karşılaştırıken bunlara dikkat edin. Ürünü 5 ay jelatinlerini çıkarmadan kullandım bu yüzden sıfır gibidir özelliklerine gelince;
    Ram : 8 Gb ddr3 1600 mhz (max. 16 gb)
    İşlemci : i7 3610 qm
    Harddisk : 750 Gb 7200 rpm sata3
    Ekran : 15.6'' Full HD 1920x1080 Non-Glare Mat Led Panel
    Güç kaynağı (adaptör) : 180 W
    Pil : 9 Hücreli 86000mah (min. parlaklık wireless acıkken max. 6.5-7 saate kadar kullanım)
    Optik sürücü : Blu-Ray Combo & Dvd writer
    Steelseries klavye / Creative thx tru studio 2 speaker (4x2 : 8W) + 1x Subwoofer ses sistemi / Dokunmatik paneli / 3.0 mp HD webcam / Dahili microfon / Bluetooth / Çok fonksiyonlu
    touchpad / pille birlikte 3.45 Kg (pil: yaklaşık 850 gr) / Killer Lan Ethernet kartı / 3x Usb 3.0 , 1x Usb 2.0 , 7 in 1 kart okuyucu , 802.11b/g/n wireless / hdmi,mini display port
    ve vga girişi sayesinde 3 ekranla multidisplay kullanıma uygun / 4 adet altın kaplama jack girişleri (altın kaplama jack girişi sayesinde sesler kristal berraklığında ve 0 çızırtı
    ile gelir, kulaklık kullanımlarında sesi ciddi seviyede iyileştirir)
    Yanında gelen hediyeler:
    MSI gaming sırt çantası
    Msı gaming Mause
    Artıları ;
    * Msi in fiyat performans olarak en iyi ürünüdür üzerinde ki gt650m ekran kartı performans olarak en üst düzey kartlarla kapışır notebook check sitesinden bakın en iyi 15. ekran kartıdır.Diğer tüm kartlar 1000 tl fazladır.

* Full HD (1920x1080) çözünürlüklü 15.6'' boyutunda mat ve non-glare teknolojisi sayesinde yansıma yapmayan ve ışığı geçirmeyen dünyanın en kaliteli laptop ekranlarından birisi bu laptopta.ayırca 180 derece dönüş açısına sahiptir, ekran klavyenin seviyesine kadar yatabilmektedir.

* Cooler Boost teknolojisi sayesinde dokunmatik panelindeki tek tuşla sistemin fanını %100'e getirip ısınma sorunun önüne geçebilirsiniz, bu modelde normal modda fan üfleme sesi gelmez firmware en güncel versiyondur diğerlerine bakın fan 5 saniyede bir turbo moda geçer ve vuuv diye ses çıkartır,rahatsız eder.

* Creative THX tru studio teknolojili 2+1 ses sistemine sahiptir ,çok güçlü ve kristal berraklığında bir ses sunar,kolay kolay her laptopta böyle ses sistemi bulunmaz
    * Dokunmaktik panelindeki özel tuşları sayesinde ,fanı açıp kapatabilir, ekranı kapatabilir, blu-ray sürücüsünü açabilir,wireless'i açıp kapatabilir ve p1 tuşu sayesinde istediğiniz bir görevi bu tuşa atayabilirsiniz.
    * Oyuncular için özel olarak geliştirilen ve dünyanın en iyi çevre birimi üreticilerinden birisi olan steelseries klavye ile aynı anda 10 tuşu algılayabilme, karışık komutlarda

MSI GE 60 i7 li Bluray li Oyun Canavarı MSI GE 60 i7 li Bluray li Oyun Canavarı MSI GE 60 i7 li Bluray li Oyun Canavarı
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buffa -- 3 Ocak 2014; 15:19:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.