Şimdi Ara

[SATILDI] MSI Gaming X GTX 1660 Ti | 3500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Gaming X GTX 1660 Ti | 3500 TL

MSI GTX 1660 Ti, 2019'dan beri kullanıyorum, aktif olarak kullanmaya devam ettiğim için kartın kendisi ile alakalı detay fotoğraf çekemedim. Yeni kasaya geçtiğim zamandan kalan fotoğrafını ekledim. Fiziki herhangi bir problemi yok. 2024 Ocak ayında Noctua NT-H2 macunla değişikliği için kendim açtım. Termal pedler destek plakası arkasında kaldığı için ellenmeden, en kolay macun değiştirilen kartlardan. Bu değişim sırasında hoşlanmadığım için RGB kablosunu çıkardım, ondan önce RGB konusunda bir problemi yoktu sadece sevmediğim için kablosu şuan takılı değil. Dileyen kişi kolayca takabilir. ( Büyük ihtimal kartı tekrar açmak gerekir. )

Daha önceden forumdan 750ti - GTX 970 satışım oldu. Tercihen İstanbul Avrupa yakası elden teslim etmek. Ürünü almadan önce istenilen test var ise imkan dahilinde ise yapabilirim. Ürün kutusu eksiksiz neredeyse kusursuz olarak durmakta.

Fotoğraflarda 10+ Dakikalık Heaven testindeki sıcaklığı gözükmekte. 28 Derece oda sıcaklığında, KAPALI masa içinde, aşırı sessizleştirilmiş bir kasada alınan sonuçtur.

Ekran kartı genel olarak %50 fan devrinde sessiz ancak çok yüksek fan devirlerine çıkabildiği için havalandırması kötü kasada kullanacak kişilere önermiyorum. Kendini soğutmasında problem yok ancak sesi duyulabilir seviyelere çıkmakta.

Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

Kartı satma amacım Hunt Showdown oyununda Native AA yerine çok daha keskin çalışan DLSS4/FSR4 destekli bir ekran kartına geçmek.

Kartta hiç bir şekilde Mining yapılmadı sadece Gaming için fabrika ayarlarında kullanıldı.

Detaylar için forumdan ve PM yoluyla ulabilirsiniz.

İyi forumlar.

3500 Fiyat Son

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.