Şimdi Ara

Msi Cyclone R6850 Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımın Öncelikle Sistem Özellikleri:

Win 7 x64 Ultimate
    İ7 860 2.80 Ghz
    Asus Maximus 3 Formula
    Msi Cyclone r6850
    4 Gb Ram
    Xigmatek Utgard Kasa ve 700wat PSU

Dün vatan bilgisayardan r6850 ekran kartı aldım, uzun süredirde almak istediğim bir karttı aynı kartın asus modeliyle msi alma arasında kararsız kalmıştım ancak soğutucusu beni cezbetti ve msi tercih ettim
    ancak aldığımdan beri oyunlarda 5-6 saniyelik donmalar sonrası mavi ekran alıyorum ve bilgisayar kendini kapatıp tekrar açıyor Arada sırada görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu
    uyarısı geliyor ve oyundan çıkıyor. Bios güncellemesi yaptım, ekran kartı sürücülerini tamamen silip tekrar yükledim zaten bunları kartı taktıktan hemen sonra yapmıştım. Önceki ekran kartım ise, Hd4850 idi ve
    çok sağlam oyunları full çözünürlükte oynarken bile ağır oynamasına rağmen hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştımAfterburner ile fan hızını arttırmayı denedim yine işe yaramadı. Ayrıca ASUS 23" ML248H
    ekran kullanıyorum ve DVI bağlantısı kullanıyorum kartı HDMI dan direk bağlamadım. Sizce nasıl bir çözümü olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Kasım 2011; 5:17:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.