Başka bir siteden çok daha ucuza aldım msı cx 640 ı. freedos olarak aldım bu da bana 300 tl gibi güzel bi kazanç sağladı.
İşlemcinin yeni jenerasyon olmasından dolayı tercih ettim. türkiye piyasası tüketiciyi enayi sandığı için önce eski versiyonları bitirmeye çalışıyorlar yüksek fiyatlarla hemde. Bu yüzden ülkemize gelmeleri biraz zaman aldı. Usb 3.0 ve 4 adet usb olması mükemmel.
Üründen gayet memnunum. HP ve Casper kullanıp kafayı yemelerim sona erdi. Pil süresi 8 saate kadar diyor ama şimdiye kadar 4-5 saatin üzerine çıkamadım doğal olarak.
Bu fiyat için kaçırılmayacak fırsat ( 1050 TL ye aldım )
Oyun ağırlıklı konusunda asla bir laptoptan oyun makinası olacağını düşünmüyorum. ister 540 olsun ister 520 olsun istediğin randımanı alabileceğini sanmıyorum. 2-3 saatlik oyun oynamada 540 ile cehennem sıcaklarını yaşarsın. 520 ile de crysis 2 oynuyorum gayet akıcı fakat ultra ayarlarda oynamak mümkün değil tabiki.
aynen katılıyorum arkadaşım bir notebooktan masaüstü sistem performansını beklemek için çok ciddi bir para yatırmak gerekiyor ve update imkanı olmayacağı içinde (en azından vga olarak) bence gereksiz bir masraf oluyor vga olarak mxm demeyin o çok kısıtlı bir imkan masaüstü ile yarışamaz her halükarda