Şimdi Ara

MSI CX61 20C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı bugün internet üzerinden almayı planlıyorum. Kasa malzemesi ve performans olarak nasıl iyi mi? Beni yarı yolda bırakır mı? Yaz mevsimi hariç günde ortalama 6-8 saat kullanacağım.Çoğunlukla internet girmek amaçlı. Arada bir Office ve war thunder tarzı oyunlar oynarım. Bu bilgisayar bana uygun mu? Kaç yıl götürü beni?



  • Şurada i5 - 720M versiyonunun incelemesi var, göz atabilirsiniz >http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-CX61-i572M281BW7-Notebook.109993.0.html

    Maksimum bütçeniz nedir?
  • 1500 TL'ye kadar çıkabilirim ama çok gerekmiyorsa çıkmakta istemiyorum. 1500 TL'ye Lenovo Z510 var ama forumdaki bazı yorumlar pek iyi değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SnnKlnc

    Arkadaşlar bu bilgisayarı bugün internet üzerinden almayı planlıyorum. Kasa malzemesi ve performans olarak nasıl iyi mi? Beni yarı yolda bırakır mı? Yaz mevsimi hariç günde ortalama 6-8 saat kullanacağım.Çoğunlukla internet girmek amaçlı. Arada bir Office ve war thunder tarzı oyunlar oynarım. Bu bilgisayar bana uygun mu? Kaç yıl götürü beni?

    aynı işlemci ve ekran kartı modeline asus modelini tavsiye ederim bu modeli inceleyin birde

    http://www.notebookadresi.com/3978asus_x550lb-xo025d_notebook




  • Bütçeyi baya aşıyor Asus.Teşekkürler tavsiye için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif olarak,

    > Asus X550LB
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim.1500 TL bandına çıkarsam Lenovo Z510 tercih ederim.Eski bilgisayarımda lenovo'ydu ve çok memnundum.
  • Merhaba. Bu model msi almak isteyenler benim için önemli olan özellik ve fiyat ve performans diyorsanız tamda sizin için. Tasarım acısından çok güzel diyemem çin malı olduğu belli. İki gün önce istanbul bililimden 1300 e aldım performans çok iyi ama optik sürücüsü tam açıkken aşağı 2 santim yukarı 2 santim gidip gelyor sanki yerinden kopıcakmış gibi, fan sürekli çalışyor, hdd cırcır böceği gibi ötüyor, üst panelde bulunan altı adet tuşu var o tuşkar o kadar çirkince yerleştirilmiş ki anlatmak zor bide tuşların araları açık belli süre sonra araları Kir tabakasıyla kaplanır ve 300 mln sene sonra petrol çıkma ihtimali var :-D. Ekran iyi parmak izi tutmuyor, çok kalın tasarımı var ve çok ağır taşımak için hiç uygun değil, ses srs audio diye pazarlanıyor ama öle değil normal realtek ses kartı takılmış 5.1 falan değil sesi zayıf, o kadarda net temiz değil cıtırtı pıtırtı yapıyor, daha yeni olmasına rağmrn ve oyun oynamama rağmen sadece internette gezmeme rağmen ısınma kpnusunda rekor kıracak kapasitesi var. Tek artı yönü ssd kendiniz takabilirsiniz msi izin veryo garanti dışı kalmıyor. Touchpad elantech takmışlar en sevmediğim bu zaten çünkü adam gibi çalışmaz hep uğraştıryo atyorum bi butonun üstüne geldiniz siz daha basmadan basılmış olyo veya basmak istersiniz akgılamaz anlicağınız maus ile kullanmanız gerekecek. Optik sürücü çok sesli çalışıyor normal bi sürücüden çok sesli. Bios nedense msi logosunu daha uzun gösteryo buda bilgisayarın 25 saniye gibi uzun sürede açılmasına neden olmakta.
    Not:iki gün kullandım sonra dayanamayıp servise götürdüm çünkü normal bi bilgisyar 2014 senesinde bu şekilde çalışamaz vr bu şekilde üretilemez bence! Servis bunların araştırılacağını eğer herhangi bi sorun olursa değiştirileceğini söylüyor ve ekliyor bunlar normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.