Şimdi Ara

MSI Control Center Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI 890FXA-GD70 anakartın Control Center programını kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Birincisi control center kitapçığında green power kullanımında basic mod da ayar yapılmadığını fakat off optimize max power saving modları açılabildiğinde bahsediyor fakat ben bu işlemleri sadece advanced ayarlar altında yapabiliyorum.
    Advanced altında da Green power off/optimize/max power saving modların herhangi birisini uygula dediğim zaman herhangi bi fark göremiyorum anlık power savingde vs. örneğin arkadaşın asus anakartının control programında bu ayarları yaptığında fan hızında artış azalış oluyor.

Bilgisayar her sefer max fan speed ile çalışmaya başladığı ve 5000 devirde döndüğü için her sefer programdan fan ayarı %50 e getirmek yerine Biosdan Smart Fan ayarını etkinleştirdim sanırım daha etkili bi çözüm cpu ısısına göre kendisi ayarlasın fan ayarını fakat bu sefer green power mode off yaptığımda smart fan özelliği kullanılmaya devam ediyor burdan fan ayarı yapamıyorum.

Green power özelliğini kullanan arkadaşlar varsa detaylı bir şekilde anlatırlabilirler mi

• Yok mu hiç MSI anakart kullanan?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.