Şimdi Ara

MSI-Casper-Asus Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler.Abiler maximum 2.700 bütçem var.Baya laptop eledim 2 tanesi kaldı ama kararsızım.Sizce hangisi hangi açıdan daha mantıklı?

MSI Classic Series CX61
    Casper Nirvana CSD
    Asus X550JX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 151sq -- 3 Şubat 2016; 2:11:41 >

• Casper,aman diyim seçenek bile olamaz. msi yada asus alın.Çok oyun oynayan bir tipseniz asus,degilseniz msi alın.Eyyorlamam bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sarparian

Casper,aman diyim seçenek bile olamaz. msi yada asus alın.Çok oyun oynayan bir tipseniz asus,degilseniz msi alın.Eyyorlamam bu kadar.

Casper neden olmaz?Hiç laptop bilgim yok ilk defa alıcam o yüzden biraz detaya girmek istiyorum
    Casperı almanı öneririm casper geçen yıllardan kötü modeller ürettiği için kötüleniyor merak ediyorsan. ama CNS, CN NİRVANA serileri gayet iyi üretilmiş ama işlemciden dolayı soğutucu alman gerekebilir.
    Alırsan etiketle beni.

Orijinalden alıntı: 151sq

quote:

Orijinalden alıntı: Sarparian

Casper,aman diyim seçenek bile olamaz. msi yada asus alın.Çok oyun oynayan bir tipseniz asus,degilseniz msi alın.Eyyorlamam bu kadar.

Casper neden olmaz?Hiç laptop bilgim yok ilk defa alıcam o yüzden biraz detaya girmek istiyorum

Casper'ın malzeme kalitesi (kasa, anakart vs. gibi bileşenler) ve soğutma performansı kötü olduğu için tavsiye etmiyorum. Eğer oyun oynamak için alıyorsan MSI dizüstünde en iyisidir. Ancak CX61'de GT920M ekran kartı var ve oyun konusunda vasat bir ekran kartı. Bütçeni biraz daha zorlayabilirsen GP62 Leopard Pro alabilirsin. En azından gaming laptop sahibi olursun:

http://www.sadecenotebook.com/msi-gp62-2qe-409xtr-leopard-pro--pmu401031

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.