Şimdi Ara

MSİ BİOS UPDATE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde xeon e5450 var windows 10 için update yapacağım verilen siteden bios dosyalarını indirdim flash attım m flash giriyorum bios update ye tıklıyorum media list yazıyor aşağıya bir şey gelmiyor onu seçip yeniden başlayıncada bootmgr eksik diyor ne yapsam olmadı yardım edin lütfen

Anakart msi g41m p43 combo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Msı bios güncellemelerinde bios dosyasını flash belleğe rar dosyasından çıkartıp atmanız lazım. Flash bellek fat32 sistemi ile biçimlendirilmiş olmalı. Son olarak flash bellek içerisinde sadece bios update dosyası olmalı. 2 gün önce Msı H110M Pro-Vd anakartımın biosunu bu şekilde sorunsuz güncelledim.

Yalnız sizin anakarta Msı resmi sitesinden baktım Windows 7 haricinde diğer ( win 8 ve win 10 ) Windows sürümleri için sürücü desteği görünmüyor.

Bios içinse en son sürün bu :

Sürüm
    32.13
    Çıkış Tarihi
    2014-11-06
    Dosya Boyutu
    0.75 MB

Anlattığım şekilde bi deneyin. Bununla beraber işletim sistemi kurulu iken bios sürüm kontrolünden dolayı( win 10 kurulu dediğiniz için ) destek olmadığı için yükleme yapmıyor mu ? Onu da pek bilmiyorum. Buna da dikkat edin. Normal şartlarda işletim sistemi ne olursa olsun verdiğim bilgilere göre aşağıdaki linkten dosyayı indirip kurulum yapmanız halinde sorunsuz işlemin gerçekleşmesi lazım.

https://tr.msi.com/Motherboard/support/G41M-P43-Combo#down-bios

Son olarak dosyayı indirirken bu uyarıyı da dikkate alın: BIOS, sürücü vs. indirmeler için Chrome, Firefox 3.0 veya IE 8.0 ve üzeri tarayıcılar kullanmanız önerilir. (Msı Destek)

• MexeSs kullanıcısına yanıt
    Bios updateyi gerceklestirdim ama soyle bir sorun var format atarken cok fazla sekilde agır ilerliyor şöyle diyeyim kurulum başlıyorda 4 saat bekledim bicimlendirme kismina gelince vazgectim yuklersem 1 hafta beklerim herhalde yuklemesini diye w10 w8 de ayni sorun var asiri agir ilerliyor

• cengzzhan kullanıcısına yanıt
    Cd ile kurulum yapıyorsanız usb ile deneyin. İso dosyalarını ise Windows'un sitesinden indirin. Format atmadan önce diskpart ile diski tamamen silin sonra bölümlendirip formatı atın. Bu yavaşlık genelde harddisk sorunlu olduğunda oluyor. Harddiskte sorunda olabilir.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Onu denemistim zaten de sonuc alamamistim suanda usb ile formatliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios update 990fxa ??
    13 yıl önce açıldı
    Asus UEFI bios ile overclock?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.