Bildirim
Msi AfterBurner Voltaj yerini açamadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Msi biosu mu yüklemem gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urusai -- 24 Ağustos 2010; 16:27:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Graveth
Msi biosu mu yüklemem gerekiyor?
Sanmıyorum bendede msi gts 250 var ama bendede acık degil voltaj verme kısmı bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim hatta resimle gösterirlerse tadından yenmez wallaKurcaladım ama pek bişi bulamadım
-
Dostlar ne yazık ki her karta voltaj desteği yok. MSI'ın kartları ve Fermi gpu'ları AfterBurner'dan nasipleniyor bildiğim kadarıyla. MSI bios'u şart. -
o kartın büyük ihtimal voltaj kontrol desteği yok.. referans HD5770 ya da asus/msi özel tasarımlarda elleşebiliyorsunuz bununla.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Man From Atlantis
o kartın büyük ihtimal voltaj kontrol desteği yok.. referans HD5770 ya da asus/msi özel tasarımlarda elleşebiliyorsunuz bununla..
Peki biostan yükseltsem olabilir mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X