Şimdi Ara

MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit GDDR5X (DX12) TR FATURALI GARANTİLİ 0 AYARINDA 2150TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit GDDR5X (DX12) TR FATURALI GARANTİLİ 0 AYARINDA 2150TL
    Kozmetik veya mekanik olarak 0 kondisyondadır.
    Kutu içeriği tam, faturası mevcut.
    Fiyatı mantıklı miktarda tuttuğuma inanıyorum, pazarlık teklif etmeyiniz.
    Get açılır, elden satış olur, şehrinize göre var ise tanıdık arkadaşlarıma gönderebilirim bu sayede elden alışveriş yapabilirsiniz. Onun dışında önce havale sonra kargo şeklinde gerçekleşecektir. Kargo ücreti ptt kargo ile bana aittir.
    Detaylı sıcaklık testlerini koyabilirim, ne kadar sessiz ve serin bir kart olduğunu anlatmama gerek yoktur umarım.
    09.06.2017 Tekmar Faturalıdır. Garantisi devam etmektedir.

MSI AERO Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit GDDR5X (DX12) TR FATURALI GARANTİLİ 0 AYARINDA 2150TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fatura detayları bu şekildedir.
  • merakımdan soruyorum ama sıcaklık değerleri nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNetwork12

merakımdan soruyorum ama sıcaklık değerleri nasıl ?

Tam yük durumunda 75 dereceyi geçmiyor
  • Faturada 4 adet kart var. Sanırım rig için almışınız kartları
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespectTurk

Faturada 4 adet kart var. Sanırım rig için almışınız kartları

Ring için alan bir arkadaştan aldım, miningte henüz kullanılmamış iken. Elimde de bir adet mevcut
  • rigden çıkan kartlara daha var bence hele nvdia kartların mining performansı bildigim kadarıyla düşmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULLSHITT

rigden çıkan kartlara daha var bence hele nvdia kartların mining performansı bildigim kadarıyla düşmüyor

Ben fatura tarihinden yaklaşık bir ay sonra aldığım için performansta ya da başka bir konuda 0 karttan farklı olacağını düşünmüyorum sattığım kartın.
  • Denizlide ne taraftasınız dostum, yakın zamanda ulaşabilirim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellcast

Denizlide ne taraftasınız dostum, yakın zamanda ulaşabilirim size.

Saltak'ta oturuyorum, haliyle tüm Denizliye yakın yerdeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.