Şimdi Ara

MSI 9800GT GDDR3 1GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX10 EKRAN KARTI 2 YIL GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce myro bilgisayardan alınmıştır kutulu garantili 3 defa filan kullandım sıfırdan farksız alan kişiye hayırlı olsun oyun için çok ideal bir ekran kartıdır.

Özellikler
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli 9800GT
    VGA Slot PCI Express 2.0
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB
    Bellek Tipi GDDR 3
    Bellek Hızı 1400Mhz
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    Çekirdek Hızı 600Mhz
    Monitör Bağlantısı DVI / VGA / HDMI

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-n9800gt-md1gd3-9800gt-gddr3-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53802#allImages

Pazarlıksız 180 TL Numaram : 0539 654 34 21 Kargo alıcıya aittir.

MSI 9800GT GDDR3 1GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX10 EKRAN KARTI   2 YIL GARANTİLİ

MSI 9800GT GDDR3 1GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX10 EKRAN KARTI   2 YIL GARANTİLİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencadmin -- 26 Haziran 2012; 21:22:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MYRO bilgisayardan almışsınız ama VATAN linkini veriyorsunuz neden acaba ? ayrıca bu fiyata bu ekran kartını burada satmanız gerçekten çok zor ama yinede belli olmaz belki fiyatları bilmeyen biri çıkar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

MYRO bilgisayardan almışsınız ama VATAN linkini veriyorsunuz neden acaba ? ayrıca bu fiyata bu ekran kartını burada satmanız gerçekten çok zor ama yinede belli olmaz belki fiyatları bilmeyen biri çıkar ?

+10 numara karşılık
  • Kardesim once uslubuna dikkat et bana sanki dolandiriciymis gibi konusamazsin ben o linki ozellikleri ve fiyati hakkinda bilgi almak istersiniz diye yazdim !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gencadmin

Kardesim once uslubuna dikkat et bana sanki dolandiriciymis gibi konusamazsin ben o linki ozellikleri ve fiyati hakkinda bilgi almak istersiniz diye yazdim !

Kardeşim ben uslubumun farkındayım ve sana dolandırıcı falan bırak demeyi ima bile etmedim eğer öyle algılattıysam özür dilerim ancak şunu demeye çalışıyorum açık açık nereden aldıysan oranın fatura fiyatını söyle diyeceğim ama 9800GT için fark etmiyor çünkü zaten piyasası belli taş çatlasın 120 eder ama oda en fazla yani ama bu 180 tl lik fiyata inan satılmaz çünkü kendini satıcı değilde alıcı yerine koy ve 2.el 9800GT 180 tl yerine sıfır olarak adına faturalı+garantili+daha az güç tüketen+9800GT,den daha performanslı HD6750 almazmısın ?

SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI 181 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11186-11-20g-hd6750-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56817

HIS ATI HD6750 Fan 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres DX11 Ekran Kartı 168 TL
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/his-ati-hd6750-fan-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

Ben olsam alırım ama yinede ürün senin ürünün istersen 250 TL bile isteyebilirsin ama 1 sene boyunca devamlı güncelleme yaparsın ve belkide o zaman 100 TL,ye bile satamazsın ?
    Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir ayrıca tekrardan özür dilerim öyle düşündürdüğüm için,barıştıkmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Orijinalden alıntı: gencadmin

Kardesim once uslubuna dikkat et bana sanki dolandiriciymis gibi konusamazsin ben o linki ozellikleri ve fiyati hakkinda bilgi almak istersiniz diye yazdim !

Kardeşim ben uslubumun farkındayım ve sana dolandırıcı falan bırak demeyi ima bile etmedim eğer öyle algılattıysam özür dilerim ancak şunu demeye çalışıyorum açık açık nereden aldıysan oranın fatura fiyatını söyle diyeceğim ama 9800GT için fark etmiyor çünkü zaten piyasası belli taş çatlasın 120 eder ama oda en fazla yani ama bu 180 tl lik fiyata inan satılmaz çünkü kendini satıcı değilde alıcı yerine koy ve 2.el 9800GT 180 tl yerine sıfır olarak adına faturalı+garantili+daha az güç tüketen+9800GT,den daha performanslı HD6750 almazmısın ?

SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI 181 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11186-11-20g-hd6750-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56817

HIS ATI HD6750 Fan 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres DX11 Ekran Kartı 168 TL
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/his-ati-hd6750-fan-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

Ben olsam alırım ama yinede ürün senin ürünün istersen 250 TL bile isteyebilirsin ama 1 sene boyunca devamlı güncelleme yaparsın ve belkide o zaman 100 TL,ye bile satamazsın ?
    Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir ayrıca tekrardan özür dilerim öyle düşündürdüğüm için,barıştıkmı ?

[simage][/simage]Myro bilgisayar toptancidir linki bulunmaz ben elden aldim garantisi bitmis bir urun degilki yeni aldim sistemime uymadi satiyorum sifirdan hicbir farki yok sifir alacak insan 50 lira asagi verip bu urunu alir almazsada iadesini yaparim birkac gun icinde skinti olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ürün iade edilmiştir konu kapatılabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.