Şimdi Ara

MSI 970A-G45 AMD3+ Anakart Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Orijinalden alıntı: volcanology

Başlık MSI 970A-G45 olduğundan bu anakartı alıp kullanan varsa bilgi verebilirmi.Herhangi bir ram sorunu vb. var mı

990xa ud3 de çok hoşuma gitti ne yapmalıyım ya karar veremedim

Çoğu anakartta özellikle asuslarda sorunlarla karşılaşıyoruz.Anakart alırken sık elemek gerekiyor

Ben yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. f/p olarak 1 numara anakart. işlemci olarak en iyisine kadar destekliyor bileşenleri çok kaliteli. sadece 2133 seviyesinde oc istiyor. daha ne olsun ki?

Hangi işlemciyle kullanıyorsun bende FX ile birlikte kullanmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Orijinalden alıntı: volcanology

Başlık MSI 970A-G45 olduğundan bu anakartı alıp kullanan varsa bilgi verebilirmi.Herhangi bir ram sorunu vb. var mı

990xa ud3 de çok hoşuma gitti ne yapmalıyım ya karar veremedim

Çoğu anakartta özellikle asuslarda sorunlarla karşılaşıyoruz.Anakart alırken sık elemek gerekiyor

Ben yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. f/p olarak 1 numara anakart. işlemci olarak en iyisine kadar destekliyor bileşenleri çok kaliteli. sadece 2133 seviyesinde oc istiyor. daha ne olsun ki?

Hangi işlemciyle kullanıyorsun bende FX ile birlikte kullanmak istiyorum.

955 black editionla kullanıyorum sistemim de işlemcimde yeni voltaj vermeden 3,2'den 3,7'ye çektim stabil şekilde kullanıyorum asla ısı vb problemler yaşamıyorum hemde stok fanla kullanıyorum. Fx serisi almadım ben çünkü benim işlemcimin rahat 3-4 yılı var. Sonrasına allah kerim zaten anakartım canavar 4 yıl sonra işlemcimi ucuza satar yeni nesil birşeyler alırım.

• Beyler anakartımızın kaç watt enerji harcadığını bilen var mı?
  • MSI 970A-G45
    arkadaş bu anarkt bende mevcut 3 aydır kullanıyorum O.C için tasarlanmış çok özellikli bios a sahip bir ana kart.
    1600 mhz ram 16gb
    amd phenom 965.be
    corsair gt 3 120
    ati radeon 4900 ddr5 256 bit
    termaltek kasa 500w termaltek psu
    kaba taslak özellikler bunlar pc nin.
    sistemi tamamen kendim kurdum stabil çalıştı tam 3 ay
    bir gün film izlerken mavi ekran verdi,tekrar açtım system disk i görmüyor kabloları söküp tekrar taktım biosta görünmüyor disk... sonra bios update vs yaptım problem düzeldi 2 gün evel film izlerken mavi ekran ram hatası verdi ve pc kapandı açıp bios a girdiğim zaman corsair gt 3 harddiski görmediğini gördüm....
    kabloları çıkardım belli bir müddet bekledim pc açtım,Fakat ekrana görüntü gelmedi
    bios sıfırladım tüm donanımları tektek çıkarıp ramlari vs herşeyi tek tek kontrol ettim ama monitöre görüntü gelmiyor ve klavye ışığıda yanmamakta fakat pc işlemci ekran kartı dv sürüceler vs...herşey çalışıyor görünmekte.bugün başka bir ekran kartı ile deneyecğim ama tahminime göre ne yazıkki %90 anakart problemi....ayrıca pc ups e bağlı olarak çalışmakta.
    ekran kartı testinden sonra anakartı teknik servise göndereceğim bu da en az 25 gün eder 25 gün pc nin kullanılmayacağı anlamına gelir yeni bir anakart almak resman ahmaklık olur çok kötü bir durum....
    umarım sizler karşılaşmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: asilxxx

MSI 970A-G45
    arkadaş bu anarkt bende mevcut 3 aydır kullanıyorum O.C için tasarlanmış çok özellikli bios a sahip bir ana kart.
    1600 mhz ram 16gb
    amd phenom 965.be
    corsair gt 3 120
    ati radeon 4900 ddr5 256 bit
    termaltek kasa 500w termaltek psu
    kaba taslak özellikler bunlar pc nin.
    sistemi tamamen kendim kurdum stabil çalıştı tam 3 ay
    bir gün film izlerken mavi ekran verdi,tekrar açtım system disk i görmüyor kabloları söküp tekrar taktım biosta görünmüyor disk... sonra bios update vs yaptım problem düzeldi 2 gün evel film izlerken mavi ekran ram hatası verdi ve pc kapandı açıp bios a girdiğim zaman corsair gt 3 harddiski görmediğini gördüm....
    kabloları çıkardım belli bir müddet bekledim pc açtım,Fakat ekrana görüntü gelmedi
    bios sıfırladım tüm donanımları tektek çıkarıp ramlari vs herşeyi tek tek kontrol ettim ama monitöre görüntü gelmiyor ve klavye ışığıda yanmamakta fakat pc işlemci ekran kartı dv sürüceler vs...herşey çalışıyor görünmekte.bugün başka bir ekran kartı ile deneyecğim ama tahminime göre ne yazıkki %90 anakart problemi....ayrıca pc ups e bağlı olarak çalışmakta.
    ekran kartı testinden sonra anakartı teknik servise göndereceğim bu da en az 25 gün eder 25 gün pc nin kullanılmayacağı anlamına gelir yeni bir anakart almak resman ahmaklık olur çok kötü bir durum....
    umarım sizler karşılaşmazsınız.

Sorununuzda son durum nedir sorun neydeymiş öğrenebildiniz mi?

• cevap biraz geç oldu ama garantiye gönderdim tabi 1 ay bekleyemedim gidip yenisini aldım anakartın sorun halloldu gayet stabil çalışan bir kart tavsiye ederim düşünen arkadaşlara.
    garantiden ürün o an stok ta kalmadığı için bir üst modelini gönderdiler onu satışa koyacağım 1-2 güne siteye.
  • ürünü bende kullanıyorum asus ve gigabyte markalarını kullanmış biri olarak gerçekten onların seviyesinde bir marka güvenebilrisiniz bu modelide nazar değmesin gerçekten iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.