Şimdi Ara

MSI 970A G43 Overclock.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk kez AMD işlemci ve MSI anakart kullanıyorum, AMD FSB 200'le başlıyor. İntel de 100'le başlıyordu. MSI arayüzü de çok yabancı. Hep Asus kullandım şimdiye kadar. Bu yüzden oc işini yardım almadan yapmak istemedim. Forumlarda çok aramama rağmen ayrıntılı kaynak bulamadım...

Anakart: MSI 970A G43
    İşlemci : FX-9370
    HDD: 2 adet Kingston HyperX Fury Raid 0
    Ram: Corsair Vengeance Pro 2133 Mhz. CL11 2*8=16GB
    Soğutucu Corsair H60
    Ekran Kartı: Asus 7950 DCUII v2 + sapphire 7950 crossfire
    PSU : Seasonic G750 80+gold

İşlemciyi 4,8 veya 5 ghz günlük kullanmak, Ram'i de ya CL9 olarak kullanmak ya da 2133 Mhz. ayarda kullanmak için gerekli ayarlar konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların NB Voltaj, CPU Voltaj, DRAM voltaj tamamı konularında yardımlarını bekliyorum.

Teşekkürler, iyi forumlar..
     MSI 970A G43 Overclock. MSI 970A G43 Overclock.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarysma -- 1 Şubat 2015; 11:45:05 >

• o anakartta 9370in ocsuz çalışması bile mucize
  • 3 vakte kadar o anakart perte çıkar
  • Haftalardır kafayı yedirdi bu anakart bana. Asus'un gözünü seveyim. Hatta Asrock bile canavar bunun yanında. Yok arkadaş, OC özürlü bu anakart. CMOS sıfırlama butonu yok, switch'de saçma sapan bir yere koymuşlar. CMOS sıfırlayacam diye ekran kartının birini sökmek zorunda kalıyorum. SATA 0 ve Sata 1 portları da saçma sapan yerlerde. Ekran kartlarını yerleştirecem diye cırmalıyorum. Yok anam yok, bu böyle olmaz. Varmı satın almak isteyen bu anakartı???
  • Quarysma kullanıcısına yanıt
    O anakartta Oc yapmayın. Zaten şuana kadar çalışması bile şans. İşlemciniz için am3+ soketli en üst düzey anakartı satın almalısınız ki dogru düzgün oc yapabilin ve işlemci stabil çalışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.