Şimdi Ara

msi 8800 gt ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartını alalı 2 gün oldu assassin's creed oynarken müthiş şekilde kasıyo bunu sebebi ne olabilir.
    diğer oyunları oyarkende aynı şekilde kasma yapıyor.. birde oyun sırasında hata veriyo..

• Sistemini diğer parçaları?
  • İntel Pentium D 3.40
    2048 mb 667 mhz ram
    200 gb hdd
    asus p5ld2 se anakart
    400 W power supply
  • O işlemci darboğaz yapabilir ayrıca psu yetmiyorda olabilir ayrıca sıcaklık nasıl?
  • sıcaklıklar
    işlemci 45 - 50
    ekran kartı 40 - 50
  • O zaman işlemcinizden kayanaklanıyor.En kısa zamanda çift çekirdekli bir işlemci bütçenize göre tabi bir işlemci almanızı öneririm.O işlemci bu ekran kartını haketmiyor.
  • hmm. bide bilgisayar normalde çalışırken de çok hantal çalışıyordu .
    bu ekran kartına en uygun cift çekirdekli intel işlemci hangisini tavsiye edersin. bana oyunlarda yüksek performans sağlayacak şekilde.
    msi 8800 gt 380 liraya aldım diğer 8800 gt lerle arasında bi fark varmı. bu oyunda kasmalardan sonra kıl kaptım biraz :)
    power supplydede hangisini tavsiye edersin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800 gt psu sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

O zaman işlemcinizden kayanaklanıyor.En kısa zamanda çift çekirdekli bir işlemci bütçenize göre tabi bir işlemci almanızı öneririm.O işlemci bu ekran kartını haketmiyor.

arkadaşın işlemcisi ztn çift çekirdekli bu olay bnce işlemcinin darboazıyla ilgili deil sıcaklıklarda ii sayılır. tek aklıma gelen format atıp denemen
  • PSU yetmiyor. Fsp bluestorm 2 500 watt dan düşük almayın.
  • genel oyun ayarların aldığın fps değerleri 3d mark 2006 puanın gibi bilgileride verirsen yönlendirebiliriz. işlemcin d serisi dual core başarımı düşük bir seri elbette etkisi olacaktır. ama fps değerlerin ve oyun içi driver içi ayarların bizim için önemli (antialising zorlaması kaçta supersampling açık mı v.s.)

oc potanesiyeli iyi bir core2duo mimarisi işlemci fps ve performans adına her kosulda sana çok şey kazandıracaktır.
  • Kartı takınca format atman gerekirdi. Bence aynı zamanda psu değiştirmekle birlikte format atmalısın.
  • daha önceki ekran kartında böyle kasma gibi bi sorun yoktu..
    ama bunu taktım öyle oldu.
    kartı taktıktan sonra formatattım psu da değiştirdim gerçek 400 W .
  • arkadaştaki yalancı çift çekirdek

ben olsam en az e2160alır oc yapar kullanırım.yok param var dersen yeni 8xxx serisine bak derim ama anakartın desteklermi bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 18 Nisan 2008; 11:02:06 >
  • Ekran kartında sorunlu olabilir. Bende msı 9600gt aldım. önceleri kasıyordu fakat 10-15 gün sonra oyun esnasında ekran donmaya felan başladı. şimdi kart garantide bakalım ne olacak. sendede böyle bir sorun olabilir.
  • İŞLEMCİ DARBOĞAZI O KARTIN PERFORMANSINI % 50 DÜŞÜRÜYOR MİSAL SEN 3D MARK 06 DA 6000 LERDE FALAN SIN OSİSTEMLE E6750 İLE 12000 ALIRSIN
  • Önce olaya yazılımsal bak ve tamamiyle HDD'yi kazı,format at..Sonra dene.Sorunu tekrarlarsa donanımsal bak olaya ve PSU al...Yine geçmiyorsa en pahalı çözüm olan işlemciye yöneleceksin demektir...

Çözüm yollarınıda ucuzdan pahalıya düşünmek daha mantıklı
  • zor ya bu işLer.Bnc tamamen işLemci kaynakLı eğerki format attıktan sonrada dwm ediyorsa.bnd x2 3800 var 9600 gt sonic 2 gb ram var coLin dirt i rahat oynarım diyodumki oda ne 1024*768 de mediumda anca.(işLemci) inteL oLsun çamurdan oLsun.

saygıLar..
  • Anakart biosunu güncelle. Güncel ise yeniden yükle ve "Load Defaults " yap anakart menüsünde. Başka ayar yapma.
  • PD 3.4 GHz, Assassin's Creed üzerinde, şehirdeyken ciddi biçimde zorlanır.

Ama, en azından, şehir dışında oynanabilir tutmalı. Aşırı kasma, biraz abartı geldi.

Ekran görüntüleriyle anlatır mısınız, durumu? Hangi karelerden bahsediyorsunuz, aşırı kasma diyerek?

EK: Görmemişim, önceki kartta sorun yoktu demişsiniz. Kusura bakmayın. Üstte yazdıklarım boşa.

PD 3.40'ın güç tüketimini düşününce, 400W'den çekinmemek elde değil.

Aslında, o işlemciden ve -mümkünse- güç kaynağından kurtulmalısınız. 8800 GT ile çok kötü bir ikili PD 3.40, hele ki Assassin's Creed'de. Ben 3.0 GHz 6420'den memnun değilim, AC üzerinde. G92 GTS, 1280x1024 - Multi Sample: 3, 16x AF, dx9, en yüksek ayarlarda fazla geliyor bu işlemciye. Kartı 738/2160 seviyesinden 500/1500 civarı hızlara çekiyorum, kalabalık, hâliyle düşük kare alınan şehir mekânında(Şam'da) ve kare/sn değişmiyor. İşlemci sınırında çalışmaya devam ediyor, oyun.

PD 3.40'ı düşünmek bile istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Nisan 2008; 22:00:19 >

• power gerçek 400 watt sa sistemine fazla fazla yeter, hiç şüphen olmasın, imzadaki sistemimde psu güç göstergeli max. 160 wattı gördüm. elindeki ana karta takabileceğin en iyi cpu ( eğer kart rev 2 ise) fsb 1066 mhz olan e6700, sakın e6750 veya fsb 1333 mhz olan bir cpu alma, benim tavsiyem ikinci elden e6600 veya e2** serisi bir cpu, bu arada q6600 de kart desteklemiyor.bu konuda daha fazla bilgi için aşşağıdaki linkide inceleyebilirsin.

p5ld2 se

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 20 Nisan 2008; 1:08:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.