Şimdi Ara

msi 683r wirelessdan bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnet'in modemi var evde. Masaüstümle bağlanabilirken laptopla bağlanamıyorum wirelessa. Eve en son geldiğimde çatır çutur giriyordu. Sizce ne olabilir problem?

• Bağlanmaya çalıştığınızda ne gibi bir sorun oluyor acaba?
  • Windows "x" bağlantısı yapılamadı diyor o kadar. Başka bir bilgisayarla girebiliyorum internete ama kendi bilgisayarımla giremiyorum. wireless sürücüsü de güncel. bir ara girdi gibi oldu 5 dakika sonra yine girememeye başladı. Temassızlık falan mı var acaba?
  • wirelles kapalı olmasın
  • hayır açık. Ağları görebiliyorum, bağlanmaya çalışırken sorun oluyor. şifreyi giriyorum sonra bağlanılamadı diyor.
  • modeme mac filitremesi acıkmı
  • Modemde hiç bir değişiklik yapmadıysanız sorun laptopınızdadır wireless sürücüsünü kaldırın tekrar geri yükleyin bakalım çözülecekmi .
  • mac filitresini nasıl öğrenebilirim? o olmazsa sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyeyim
  • modemden bakacaksın modem ne marka
  • airties
  • bir de sürekli kimlik doğrulaması deneniyor yazıyor bağdaştırıcı ayarlarında.
  • intel centrino wireless n 130 kullanıyorum, nasıl kaldıracağım sürücüsünü?
  • Arkadaşlar haklı olabilirler ama benim de xp laptopta aynı hata vardı intel pro set diye bir program indirdim sürücüsünü otomatik güncelledi arayüzüde güzel 2 dkda bağladı, nacizane bir fikir bunu indirebilirsin

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Wireless+Networking&ProductLine=Intel%c2%ae+Centrino%c2%ae+Wi-Fi+Products&ProductProduct=Intel%c2%ae+PRO%2fWireless+2200BG+Network+Connection

• el ile tanılama aradı kullandım, ilişkilendirme testinde başarısız oldu ilişkilendirilmemiş diyor.
  • Dediğin programı indirdim, olmadı. sürücüyü kaldırıp tekrar yükledim, olmadı. mac ayarlarını kontrol ettim olmadı. Donanımdan kaynaklanan bir şey olabilir galiba. Uçakla seyahat etmiştim laptopla titreşimden falan bir şeyler olmuş olabilir mi? Kendi başıma yapabileceğim bir şey var mı :/?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.