Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Aynı problem bende de var. Warzone'da sürünüyor 4070ti. Bende ki Tuf modeli. Çok haklı bir sebep satmak için, eski seri amdler bile fark takıyor. İyi satışlar. |
Öncelikle hayırlı satışlar hocam. 4070ti kötü bir kart değil bence. Bende 4090tuf oc var ultra grafik dlss kapalı 2k da 220-250 arası veriyor. Düşük fpsden kastın tam olarak kaç civarı oynuyorsunuz ayarlarınız nasıl, bios güncellemeleri driver güncellemeleri darboğaz var mı yokmu bunlar etken olabilir bence. bundan önceki kartım 3080ti suprim x di, onunlada ortalama 150-170 arası görebiliyordum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATERS -- 15 Ocak 2023; 13:50:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kartı iade etsenize. |
Ben bilmiyordum işte kardeşim ya. Bugün dlls açık 170-180 gördüm ama görüntü bozuldu ya. Bu dlss işi resmen kandırmaca. İstediği kadar dlss quality yazsın. Extreme alıyorum dlss quality yapıyorum. Oyun gta san andreas a dönüşüyor aw. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3080 ti ile aynı ozaman hemen hemen. Zaten bundan 4-5 aynönce 3080ti lar da bu paraydı en azından çok kazıklanmadım demek ki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
6750xt alcaktım 11000lere buralara kadar çıktım nasıl oldu anlamadım. Nasip diyelim. Alacak olan olursa msi suprim x rog strixlerden sonra en pahalı model. İade etmeyi daha teslim almadan düşünüyordum da işte iademi geciktirirler ve fiyatlar sürekli değişiyor diye alayım dedim. 150 fps ve 240 fps arasında ne kadar fark vardır bilmiyorum. Bir de madem konuyla ilgilisiniz 27 ekranda nasıl oynuyorsunuz bana çok büyük geliyor ekran. Sırf o yüzden 1080p 24 inçte oynuyorum. Yakın mesafede kafam sağa sola dönüyordu 27 inç varken. Ama bazen uzaklara bakınca çok net görüntü alamıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Görüntü işini DLDSR ile bugün çözdüm sayılır. 1080p ekrandan 2k görüntü alacak bir teknoloji üretmişler. 180fps civarı alıyorum dlss quality de. Şuan benim için mantıklı olmuş oldu nvdia. Çünkü 27inç ekran koyabilecek bir alanım yok malesef. Bebek var , uyanıyor diye balkona küçük masa attım ısıtıcı vs oynuyorum. Sanırım gittiği yere kadar bunu kullanacağım. Zaten insanlarda her nekadar 1 haftalık ta olsa ikinci el diye 22-23 k vermek istemiyorlar. Farklı model sıfırlar var o fiyata. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Birgün 27 inç monitör aldığımda muhtemelen , hala oyun oynuyor olursam (yaş 33) ozaman amd olacak heralde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güncel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |