Şimdi Ara

MSI 4070ti SUPRIM X 11.01.23 Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI 4070ti SUPRIM X 11.01.23 Faturalı

Merhaba ürünü 11.03.23 te , vatan bilgisayardan aldım. Montajını Sinerji yaptı. Üründe herhangi bir sorun olduğu için değil , oynadığım tek oyunda (warzone) yüksek fps vermediği için satıp amd kart almayı düşündüğüm için ilana koyuyorum. Satılması için bir aciliyetim yok. Hatta satmalı mıyım ondan da emin değilim ama ilana koyalım almak isteyen olursa hayrını görsün. Alacak kişilerin soruları olursa yanıtlamak isterim fakat teknik konulardan pek anlamam. Bugün itibari ile sadece 3 kez oynama fırsatı buldum. Kulaklıkla oynadığım için vızıltı geliyor mu diye sorsanız yanıtlayamam. Fiyatta anlaşırsak vidyo falan çekerim , hatta karta dokunmadan gelip bakabilirsiniz. Yalnızca elden teslim olur. Aldığım fiyat 26380₺dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 21500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynı problem bende de var. Warzone'da sürünüyor 4070ti. Bende ki Tuf modeli. Çok haklı bir sebep satmak için, eski seri amdler bile fark takıyor. İyi satışlar.

• Hocam öncelikle hayırlı satışlar. Cod oynayan adama amd şart bunu zaten bütün dünya biliyor. Bizim forumda bazı bilmişler dlss 3, rtx diye dolaşırken bunlardan asla bahsetmez. Nvidia ne yazık ki oyuncu düşmanı. Cod için driver çıkarttı da bir işe yaramadı. Siz bir an önce satıp amd kart alıp codun tadını çıkarın. 6900 xt ile görseldeki perf. alıyorum.
    Saygılar ve sevgiler. MSI 4070ti SUPRIM X 11.01.23 Faturalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 15 Ocak 2023; 12:53:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Öncelikle hayırlı satışlar hocam.

4070ti kötü bir kart değil bence. Bende 4090tuf oc var ultra grafik dlss kapalı 2k da 220-250 arası veriyor. Düşük fpsden kastın tam olarak kaç civarı oynuyorsunuz ayarlarınız nasıl, bios güncellemeleri driver güncellemeleri darboğaz var mı yokmu bunlar etken olabilir bence.

bundan önceki kartım 3080ti suprim x di, onunlada ortalama 150-170 arası görebiliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATERS -- 15 Ocak 2023; 13:50:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartı iade etsenize.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Ben bilmiyordum işte kardeşim ya. Bugün dlls açık 170-180 gördüm ama görüntü bozuldu ya. Bu dlss işi resmen kandırmaca. İstediği kadar dlss quality yazsın. Extreme alıyorum dlss quality yapıyorum. Oyun gta san andreas a dönüşüyor aw.

• ATERS kullanıcısına yanıt

3080 ti ile aynı ozaman hemen hemen. Zaten bundan 4-5 aynönce 3080ti lar da bu paraydı en azından çok kazıklanmadım demek ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akon47 A kullanıcısına yanıt
    İade şansı varsa edin hocam. Çekilecek dert değil gerçekten. 4070 ti tam anlamıyla dlss 3 açabilen bir 3080 ti. Zaten oyunda dlss vs. güzel uygulanmamış. Native çözünürlükte oynamanız lazım ve bunun yanında fidelityfx cas açmak güzel oluyor. Ben radeon sharpening ile daha güzel görüntü alıyorum. Nvidia, sharpeningte bile geride ne yazık ki.

• 6750xt alcaktım 11000lere buralara kadar çıktım nasıl oldu anlamadım. Nasip diyelim. Alacak olan olursa msi suprim x rog strixlerden sonra en pahalı model. İade etmeyi daha teslim almadan düşünüyordum da işte iademi geciktirirler ve fiyatlar sürekli değişiyor diye alayım dedim. 150 fps ve 240 fps arasında ne kadar fark vardır bilmiyorum. Bir de madem konuyla ilgilisiniz 27 ekranda nasıl oynuyorsunuz bana çok büyük geliyor ekran. Sırf o yüzden 1080p 24 inçte oynuyorum. Yakın mesafede kafam sağa sola dönüyordu 27 inç varken. Ama bazen uzaklara bakınca çok net görüntü alamıyorum.

Hocam 3070, 3080 ve and 3080 ti ile oynadım oyunu. Hepsinde kötü frame time ve 200 fpslerin altını görüyordum. 6900 xt ile ise 250-300 arası görebiliyorum. Ben multiplayer ağırlıklı oynuyorum. 27 inç 1440pde çok iyi görüntü alıyorum IPS ekran ile. Zaten monitor kolu aldığım için rahatça mesafeyi ayarlayabiliyorum. Çok memnunum

• Görüntü işini DLDSR ile bugün çözdüm sayılır. 1080p ekrandan 2k görüntü alacak bir teknoloji üretmişler. 180fps civarı alıyorum dlss quality de. Şuan benim için mantıklı olmuş oldu nvdia. Çünkü 27inç ekran koyabilecek bir alanım yok malesef. Bebek var , uyanıyor diye balkona küçük masa attım ısıtıcı vs oynuyorum. Sanırım gittiği yere kadar bunu kullanacağım. Zaten insanlarda her nekadar 1 haftalık ta olsa ikinci el diye 22-23 k vermek istemiyorlar. Farklı model sıfırlar var o fiyata.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Birgün 27 inç monitör aldığımda muhtemelen , hala oyun oynuyor olursam (yaş 33) ozaman amd olacak heralde

Hayırlısı hocam. Sizin keyif almanız önemli olan. Güle güle kullanın

• Güncel

Sonunda benim dilimden konuşan bir nvdiacı olmuş her diyorum dlls kandırmacadan ıbaret diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.