Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI 1660 Super Gaming
-
-
Bildiğim kadarıyla 2060'dan 1 Mh az kazım performansı vermesi ama daha az güç tüketmesi sebebiyle madencilerin sevdiği kartlardan. Bu yüzden fiyatı böyle koydum. Üstelik 1060'a 5-6k fiyat isteyen var. 14 ay garantili mis gibi 1660s'e 7k normal bence.
-
Bu fiyata bu kartı alacak insanın gidip kendini derenin serin sularına atması gerekir. Bu kartların parlamasının tek sebebi ETH kazım hızlarının iyi oluşuydu, ETH' nin kazançlarıda oldukça düştü günlük 2 dolar kazanmak için mi alacak alan ?
60 dolar ayda 500lira desen 14 ay roi çıkartmak için riskine çalıştıracak... Geçiniz Roi si 8 ayı geçen karta kimse ölü yatırım yapmaz. Kapandı o fiyatların yükselme devri. Biraz ayık olun.
-
Sizde satıcıysanız piyasayı şişirme çabası yerine ederine vermeyi deneyin derim. Keyfine ilan açıyorsanız sizin bileceğiniz yelpaze sallamaya devam edersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nedir peki sizce ederi? Yani rx580lerin 1060ların 5-6k dan gittiği piyasada 5k'ya mı vereyim tertemiz kartı?
Normal piyasada bu kartı 3k hadi bilemedin 3.5k ya verirdim o da kur yüzünden. Ama madenciler bu piyasayi bu hale getirdilerse benim suçum ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Hocam piyasa fiyatını ben belirleyemem. Piyasadaki şu an ki tüm fiyatlar şişme fiyattır. Madencilik olayı düşüşünü korursa elinde o rx500 serisini bu fiyattan satmaya çalışanlar zaten nasıl nara atmaya başlayacak yakından göreceğiz. Sizin elden çıkarma niyetiniz varsa şu ara gidebilcek rakamı 5000 5500lira civarıdır diye düşünüyorum. Biraz tok satıcıysanız 6k denersiniz ama şahsi fikrim o fiyatlardan bile gitmeyecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fikrinize saygı duyuyorum tabi. Bence de piyasa çok saçma ama en benim ne sizin elinizde değil işte.
Telefon alacağım için biraz da fiyatı bu seviyede tuttum.
-
Hocam sorun şu ki 1060lar zaten 3500 civarından gidiyor ne 5-6k sı? sarı sitede bile var bu söylediğim rakamlar. siz de haklısınız kendinizce ama şu an 50mh günlük 4 dolar bırakıyor kartınız günlük 2 dolardan daha az bırakıcak. o fiyata kimse alıp da mining bile yaptırmaz bence. tabiki takdir ve ürün sizin...
-
Harbiden mining karı ciddi seviyede düşmüş, 28mh/s (o.c.'siz) ve 200w bütün sistem tüketse aylık net 300 lira bırakıyor. 7000/300 : 23 ay amorti süreli bir yatırımı yapan olur mu bilinmez, umarım istediğiniz fiyattan satarsınız. Hayırlı satışlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: assassinchn47Harbiden mining karı ciddi seviyede düşmüş, 28mh/s (o.c.'siz) ve 200w bütün sistem tüketse aylık net 300 lira bırakıyor. 7000/300 : 23 ay amorti süreli bir yatırımı yapan olur mu bilinmez, umarım istediğiniz fiyattan satarsınız. Hayırlı satışlar
Bugün düşer yarın çıkar;)
-
Güncel.
-
Pazarlık payı vardır.
-
Bu fiyattan cok zor malesef daha yeni 5500 e zor sattim fiyatlar ucuk ama herkes etmeyecegini biliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel.
-
Elden teslim olur güncel ilan.
-
Satamazın edemezsin fiyat yüksek diyenlere inat 6500 den sattım kartı. Sefam olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X