Şimdi Ara

mscorsvw.exe cpu 25 lere çıkarıyor durduk yere bilgisayar ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma yeni format atmama rağmen bilgisayara 5-10 dakka hiç dokunmasam cpu değeri kendi kendine boşta İKEN yüzde 25 e çıkıyor ve bunu mscorsvw.exe adlı işlem yapıyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Format atmama rağmen aynı sorunun devam etmesi sizce garip değil mi? Ayrıca son günlerde cpu değeri en küçük işlemde bile artıyor bilgisayar daha çok ısınıyor. Yardımlarınızı bekliyorum

SİSTEMİM
    asus G74S(X) gamer
    windows 7 ultimate 64 bit service pack 1
    Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz, 2001 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
    8 GB RAM(4+4)
    3 GB(paylaşımsız) NVIDIA GeForce GTX 560M directX 11 3D ekran kartı
    17.3 inc 3D full hd mat ekran
    1 TB (500 HDD+500 HDD) 7200 rpm HDD
    4X BLU-RAY
    3.O USB ports

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyakivrak -- 13 Temmuz 2013; 15:10:33 >

• Mesaj başlığın konu ile ilgili olmalı, başlığı düzelt mesajın silinebilir. http://forum.donanimhaber.com/m_55211332/tm.htm
  • o şey .net framework'ün procompiled librarylerini derliyor.
    kısaca bilgisayarının ilk kullanımı için gerekli şeyleri hazırlıyor. bilgisayarı açık bırak bi gece yatarken. işini bitirip kaybolacaktır.
  • kirmik yardımın için teşekkürler ama bu formattan önce de oluyordu. Bu arada fareyi bir küçük oynatsam bile cpu tekrar normal değerlere iniyor. Ama işte 5-10 dakka boşta bekletsem cpu hemen fırlıyor bilgisayar ısınıyor. Gece film indirmek için bilgisayarı açık bırakamıyorum mesala. Virüs diyecem ama daha yeni format attım onla alakası olmaz herhalde.
  • attığın iso ne kadar sağlam?
  • 3.09 gblık (setup dosya boyutu) ingilizce (sonra türkçeye çevirdim tabi) windows 7 ultimat bi siteden indirmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.