Şimdi Ara

msa kaplama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçen gün forumda gezerken bi arkadaş masasını güzel bi resimle kaplamış(üzerinde homer simpshon falan vardı)sordum vektorel çizm ya beğen bul dedi bende onunkine benzer bulamadım(hellaflush gibi) bana böyle resimler veya hoş duracak kaplama resimleri ve sitelerin linklerini atarmısınız.şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: requenx

merhaba arkadaşlar geçen gün forumda gezerken bi arkadaş masasını güzel bi resimle kaplamış(üzerinde homer simpshon falan vardı)sordum vektorel çizm ya beğen bul dedi bende onunkine benzer bulamadım(hellaflush gibi) bana böyle resimler veya hoş duracak kaplama resimleri ve sitelerin linklerini atarmısınız.şimdiden teşekkürler...

Banada lazım bende konuşmuştum sanırım aynı arkadaşla bulursan nasıl ve nerede yaptırmayı düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazard98

quote:

merhaba arkadaşlar geçen gün forumda gezerken bi arkadaş masasını güzel bi resimle kaplamış(üzerinde homer simpshon falan vardı)sordum vektorel çizm ya beğen bul dedi bende onunkine benzer bulamadım(hellaflush gibi) bana böyle resimler veya hoş duracak kaplama resimleri ve sitelerin linklerini atarmısınız.şimdiden teşekkürler...

Banada lazım bende konuşmuştum sanırım aynı arkadaşla bulursan nasıl ve nerede yaptırmayı düşünüyorsun ?

resmi bulursam gerisi kolay matbaa yada fotoğrafcıda masamın ölçüsünde fotoğraf kağıdı gibi kağıda bastırıp yapıştırcam
    şuan bu resmi düşünüyorum ama daha iiisni bulursam onu yaparım senin bana önerin varmı hocam resim konusunda

https://store.donanimhaber.com/83/34/f5/8334f538fad3a9cf00cc62e198de4a77.jpg
     msa kaplama yardım

• Tek bir resim mi düsünüyorsun bir de tahmini bir fiyatın var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tek bir resim mi düsünüyorsun bir de tahmini bir fiyatın var mı?

tahmini fiyatım yok bi kaç yer gezicem nerede uygunsa orda yaptırcam.resim olarakta hellaflush gibi karışık resimlerden bulrsam oyle bişi yaptırcam bulamassam buna bener bir 2 resm daha var arasından seçip yaptırcam.
    hocam elince resim varmı
  • quote:

quote:

Tek bir resim mi düsünüyorsun bir de tahmini bir fiyatın var mı?

tahmini fiyatım yok bi kaç yer gezicem nerede uygunsa orda yaptırcam.resim olarakta hellaflush gibi karışık resimlerden bulrsam oyle bişi yaptırcam bulamassam buna bener bir 2 resm daha var arasından seçip yaptırcam.
    hocam elince resim varmı

sticker bomb diyosun ?
  • bu resim miydi dediğin
     msa kaplama yardım

Resim:41016DK07 ye ait
  • quote:

bu resim miydi dediğin
     msa kaplama yardım

Resim:41016DK07 ye ait

evet buydu bu resmi nereden bulabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.