Bildirim
Ms-Dos lu bi dosya!!!Açılmıyor!!(lütfen cevap)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ilk defa bu sitede soruma yanıt alamadım!! valla şu ana kadar hep donanımhaber sayesinde sorunlarıma çözüm buldum allaha şükür diyodum ama artık deişti!! bi cevap bile tatmin eder beni lütfeeen!! donanımhaberin büyüklüğünü gösterin bana!! -
eğer xp kullanıyorsan bu programı çalıştıramazsın 98 kullanıyorsan msdos komut istemiyle kapattıktan sonra oyun oynamayı dene ya da başlangıç disketiyle bile açsan kafi o oyun çalışır -
xp ile açılması imkansız mı yani!!! -
baslat programlar donatılara gir program uyumlulıuk sihirbazı var oraya gir acmak istedigin dosyayı sec ms dosu isaretle ve tekrar dene eger bolee olmazsa baska bir yontemlede calısabilcegini sanmıyorum -
oyunun içindeki uygulama dosyalarının özelliklerine girerek uyumluluktan hepsini win 95 yada 98 uyumlu yaparak calistir de.. -
kesinlikle xp de çalışmaz o oyunu azmı oynadık başlangıc disketi yap (msdos) onunla aç makinanı oyunu da diskete çek öyle oyna o çok eski bir oyundur bir zamanların gözdesiydi wolf3d, volfied -
quote:
Orjinalden alıntı: ALPelektronic
kesinlikle xp de çalışmaz o oyunu azmı oynadık başlangıc disketi yap (msdos) onunla aç makinanı oyunu da diskete çek öyle oyna o çok eski bir oyundur bir zamanların gözdesiydi wolf3d, volfied
nassı yapcam peki başlangıç disketini?? -
dostum senin başlangıç disketine ihtiyacın yk uyumlulukla dene
mutlaka 98 de çalışıyorsa uyumlulukla çalışması lazım.. -
denedim olmadı -
Önce Bu dosyayı yükle
http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=2DDEC1D78366BE71859ED47B2BF2F31F
Sonra oyunu
Volfied 2.0
http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=B57C36E8559BEEDE3FC7F0965B5FE863 -
ya şimdide siyah ekran çıkıyp sonra baya bekledikten sonra frekansla falan ilgili şeyler yazıyo ekranda -
Hatayı yazarsan ne olduğunu anlarız Ben bu oyunu Xp de sorunsuz oynuyorum -
ATTENTİON
FREQUENCY İS OUT OF RANGE
21K / 0 Hz -
Ekran kartı driver ları ile ilgili bir sorun olabilir. Güncellemeyi deneyebilirsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: dracox
Geçen gün nostalji yapıp volfied adlı oyunu indirdim ama oyum açılmıo. Şu sorun çıkıyo: misal; x dosyası, MS-DOS ile microsoft windows uygulamalarını çalıştırmak içn uygun değil. Bunun bi çözümü yok mu??
Aslında çok kolay bir yolu var ilk önce DosBOX adlı programı indirip kurmalısın bu program Dos tabanlı oyunları açmana yardımcı olacaktır.
Fakat tam ekran değildir küçük bir alanda açılır ( Tam ekran yapmayı en son söyleyeceğim )
Kurduktan sonra C'nin içine dosbox adında bir klasör aç ve oyunu klasör halinde içine at klasörün adı VOLFİEV olsun
Sonra DosBOX'ı aç ve aşağıdaki komutları sırasıyla girip Enter'a tıkla
Ters slasha dikkat ( AltGr+Soru İşaretinin olduğu tuş )
mount c c:\dosbox
c:
cd volfiev
volfied
bu kadar oyun açılır.
Şimdi Tam Ekran
DosBox'u kurduğun yerdeki DOSBox 0.74 Options adlı klasörü aç bir metin belgesi çıkacaktır
Orada
fullscreen=false
fulldouble=false
fullresolution=original
windowresolution=original
output=surface
autolock=true
sensitivity=100
waitonerror=true
priority=higher,normal
mapperfile=mapper-0.74.map
usescancodes=true
diye bir yer olmalı orayı bununla değiştir
fullscreen=true
fulldouble=false
fullresolution=0x0
windowresolution=0x0
output=overlay
autolock=true
sensitivity=100
waitonerror=true
priority=higher,normal
mapperfile=mapper.txt
usescancodes=true
Kaydet ve çık artık tam ekran oynayabilirsin
Not:Hepsini denedim bende de Volfied var çalıştı.
İşine yaradıya ne mutlu bana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X